Zoeken naar massage in amstelveen

 
 
massage in amstelveen
Lush Nederland.
Online Skincare Workshop. Verlichting voor hardwerkende handen. IN DE HOOFDROL. Dit is waarom je door lavendel lekker slaapt. Big Bottle Of Calm. Reusable Bubble Bottle. Laaf je aan lavendel. IN DE HOOFDROL. Hierom heb jij een massage nodig en wel nu. Ontspannen met lavendel en kamille. Goed voor iedereen. Wiccy Magic Muscles. Veel gestelde vragen. Bel 020-638 80 96. Werken bij Lush. Algemene Voorwaarden Cadeaubonnen Lush B.V. Betaal veilig met. Tijdelijk GRATIS levering binnen Nederland vanaf 55 Langere levertijden.
SunFlower Kitty Opdam.
In deze behandelingen combineer ik verschillende technieken waarin het bewustzijn verruimt en diepe ontspanning ontstaat zodat het eigen energiesysteem mogelijkheid krijgt zich te corrigeren; reflexzonetherapie, antistress massage en energetisch massage zijn vormen waarin er diepe ontspanning ontstaat. Door beÃnvloeding van het diepere bewustzijn kijk je vaak lichter tegen dezelfde problematiek aan. Tevens leer ik mensen ontspanningsoefeningen die zij dagelijks kunnen toepassen. De Stargate is een interdimensionale portal. De Stargate straalt een krachtige bewustzijnsenergie uit. Het begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld. Dit kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie. Tijdens een Stargate Experience word je meegenomen naar verschillende dimensies die toegang geven tot wijsheid, kennis vanuit andere dimensionale werkelijkheden. Een Stargate Experience kan grote veranderingen in je leven brengen. Het mooie ervan is dat je als deelnemer enkel dient te ontspannen en toe te laten. Zondag 10 februari 2019. Zondag 30 juni 2019. Zondag 29 september 2019. Zondag 24 november 2019. Tijd: 1330: 1530: uur. Locatie: Zest your life, Amstelveen.
DE 10 BESTE wellness centra en spa's' in Amstelveen.
1 van 6 Spa en wellness in Amstelveen. 2 van 6 Spa en wellness in Amstelveen. 3 van 6 Spa en wellness in Amstelveen. Relax Center Nederland. 4 van 6 Spa en wellness in Amstelveen. 5 van 6 Spa en wellness in Amstelveen.
Welkom Relax Massage Amstelveen.
Bij massagepraktijk Relax Massage Amstelveen bent u aan het juiste adres voor een goede massage die vanuit verbinding wordt gegeven. Masseur Peter van Relax Massage Amstelveen is een professioneel en gediplomeerd masseur. Peter werkt met veel plezier in zijn massagepraktijk en heeft veel liefde voor zijn vak.
Albert Tierie Welkom.
De meeste cursussen gedaan bij Leffelaar en mijn diplomas, certificaten, van de NESPG hangen aan de muur van de praktijk in Amstelveen. In 2011 4 certificaten gehaaldhoofdpijn-massagehammam-massageklankschaal-massage, en fibro-massage. Mijn visie is: massage is maatwerk, want elke persoon is uniek en daar hoort een aangepaste massagevorm op maat bij. Of U nu actief sport, een stress volle baan heeft of even wil relaxen, U kunt bij mij terecht voor een stevige sportmassage, een ontspanningsmassage of een combinatie van al mijn massage vormen, de mix massage.
Eyefeel Massage.
Eyefeel Massage Elise Dolmans du Pont De Eendracht 22 1188 GS Amstelveen Tel: 06-17096020 E-mail: info@eyefeelmassage.nl website: www.eyefeelmassage.nl Contactgegevens was last modified: oktober 23rd, 2014 by elise. Wie ben ik. Mijn naam is Elise Dolmans du Pont 31 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Sinds 2007 heb ik mijn eigen massage salon genaamd Eyefeel Massage. Al snel ontdekte ik dat er meer komt kijken bij massage. Niet alleen bestaat massage uit de fysieke spieren, maar ook het innerlijke welzijn van de mens. Geïnteresseerd Lees verder Wie ben ik. Stoelmassage in de klas.
Massage Amstelveen Smooth Relief.
De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 30 minuten reizen per openbaar vervoer vanaf Amstelveen en ook vanaf Hoofddorp goed bereikbaar, zowel met directe openbaar vervoer verbindingen naar de Dam als parkeren in de parkeergarages vlak om de hoek.
professionele-massage-amstelveen-beauty-center-760x380 Smooth Co.
Mousse handscho Met de Hot waxen van lycon 100% haarvrij resultaa Holistisch natuurlijke en minerale producten! mas Alle Cleansers tonic met 20% extra korting in no Shea butter scrub gezicht lichaam massada natu Met LYCON wax je door in de winter!

Contacteer ons