Meer resultaten voor massage in amstelveen

 
 
massage in amstelveen
nagelstudio stadshart amstelveen
Lush Nederland.
Dat wil ik! Bescherm je producten tegen de warmte meer Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven 55. Zo koel en kalmerend als komkommer. Over 1 week geleden. Vanochtend na een gezellige avond voor het eerst uitgeprobeerd, en dit is een blijvertje! Heldere ogen, glad huidje, open blik. Vriend heeft ze ook geprobeerd en is ook fan. Sugar Cleanser Roll. Boterige, reinigende scrub. Illipe of Faith. Sugar Cleanser Roll. Amandel en kalamijnreiniger. IN DE HOOFDROL.
linkbuilding-tips
SunFlower Kitty Opdam.
In deze behandelingen combineer ik verschillende technieken waarin het bewustzijn verruimt en diepe ontspanning ontstaat zodat het eigen energiesysteem mogelijkheid krijgt zich te corrigeren; reflexzonetherapie, antistress massage en energetisch massage zijn vormen waarin er diepe ontspanning ontstaat. Door beÃnvloeding van het diepere bewustzijn kijk je vaak lichter tegen dezelfde problematiek aan. Tevens leer ik mensen ontspanningsoefeningen die zij dagelijks kunnen toepassen. De Stargate is een interdimensionale portal. De Stargate straalt een krachtige bewustzijnsenergie uit. Het begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld. Dit kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie. Tijdens een Stargate Experience word je meegenomen naar verschillende dimensies die toegang geven tot wijsheid, kennis vanuit andere dimensionale werkelijkheden. Een Stargate Experience kan grote veranderingen in je leven brengen. Het mooie ervan is dat je als deelnemer enkel dient te ontspannen en toe te laten. Zondag 10 februari 2019. Zondag 30 juni 2019. Zondag 29 september 2019. Zondag 24 november 2019. Tijd: 1330: 1530: uur. Locatie: Zest your life, Amstelveen.
linkbuilders
DE 5 BESTE wellness centra en spa's' in Amstelveen Tripadvisor.
Wat zijn de beste plekken voor spa en wellness in Amstelveen? Deze plekken staan bekend om spa en wellness in Amstelveen.: Relax massage Monta. Praktijk Acupunctuur Amstelveen. Relax Center Nederland. Ga voor meer spa en wellness in Amstelveen naar Tripadvisor.
référencement google maps
Welkom Relax Massage Amstelveen.
Je kunt hier terecht voor professionele massages voor ontspanning en bij klachten en pijn. Relax Massage biedt ook betaalbare spa wellness arrangementen. In combinatie met een massage is dit ultieme ontspanning! Op deze website vind je het volledige aanbod van Relax Massage Amstelveen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Peter. Online boeken kan ook direct via boekingssite Treatwell. Altijd een goede reden voor een massage! Heb jij spanning in nek en schouders? Vermoeidheid na het werken? Pijn in je rug? Spanning van het harde studeren? Te fanatiek gesport? Behoefte aan wat persoonlijke aandacht? Of gewoon zin in ontspanning?
fulfillment bedrijf
Home.
sportmassage, voetzonereflex, hotstone, reiki, shiatsu, aqama, ayurvedische massage en mixmassage. De meeste cursussen gedaan bij Leffelaar en mijn diplomas, certificaten, van de NESPG hangen aan de muur van de praktijk in Amstelveen. In 2011 4 certificaten gehaaldhoofdpijn-massagehammam-massageklankschaal-massage, en fibro-massage. Mijn visie is: massage is maatwerk, want elke persoon is uniek en daar hoort een aangepaste massagevorm op maat bij.
Eyefeel Massage.
Eyefeel Massage Elise Dolmans du Pont De Eendracht 22 1188 GS Amstelveen Tel: 06-17096020 E-mail: info@eyefeelmassage.nl website: www.eyefeelmassage.nl Contactgegevens was last modified: oktober 23rd, 2014 by elise. Wie ben ik. Mijn naam is Elise Dolmans du Pont 31 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Sinds 2007 heb ik mijn eigen massage salon genaamd Eyefeel Massage. Al snel ontdekte ik dat er meer komt kijken bij massage. Niet alleen bestaat massage uit de fysieke spieren, maar ook het innerlijke welzijn van de mens. Geïnteresseerd Lees verder Wie ben ik. Stoelmassage in de klas. De wereld om ons heen is druk, vol en snel. Tegenwoordig zitten kinderen steeds vaker achter de tv of computer. Spanningsklachten in hoofd, nek en schouders en RSI komen daardoor op steeds jongere leeftijd voor. Omdat kinderen vaak overvolle programmas en weinig tijd hebben om tot zichzelf te komen, worden ze moe, prikkelbaar of druk. Lees verder Stoelmassage in de klas.
Massage Amstelveen Smooth Relief.
De massage praktijk is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam op 30 minuten reizen per openbaar vervoer vanaf Amstelveen en ook vanaf Hoofddorp goed bereikbaar, zowel met directe openbaar vervoer verbindingen naar de Dam als parkeren in de parkeergarages vlak om de hoek. Tegenwoordig is de snelle verbinding met de noord-zuidlijn, uistappen metrohalte Rokin. de praktijk ligt daar schui tegenover. Mirjam van Huis is een professionele massagetherapeut die een groot scala aan klachten doelgericht kan behandelen. Naast massagetherapeut is zij ook acupuncturist. Zij werkt met de massage vormen: Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage en Chinese acupressuur of Tuina.
professionele-massage-amstelveen-beauty-center-760x380 Smooth Co.
Mousse handscho Met de Hot waxen van lycon 100% haarvrij resultaa Holistisch natuurlijke en minerale producten! mas Alle Cleansers tonic met 20% extra korting in no Shea butter scrub gezicht lichaam massada natu Met LYCON wax je door in de winter!

Contacteer ons