Zoeken naar massage amstelveen massage

 
 
massage amstelveen massage
Vind massage amstelveen op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Relax Massage Amstelveen. Massagepraktijk relax massage amstelveen. Ervaar hoe het is om een verkwikkende ontspannings of een hotstone-massage met warme amandelolie te ontvangen. Een weldaad voor vermoeide spieren! Massage zonder franje maar een die ertoe doet.
Massage Opleidingen Lian Bart.
16 cursisten zijn 16-6-2018 in 1x geslaagd voor het felbegeerde diploma Sportverzorging en Massage., 1 cursist is na herkansing geslaagd voor het diploma Sportgerichte Massage, en. 1 cursist doet dit najaar examen. en houdt de spanning er nog een beetje in! Examens Sportverzorging en Massage in Amstelveen 16-6-2018.
Beautysalon Amstelveen Voetreflexmassage Face 2 Feet Beauty.
Face 2 Feet Beauty Amstelveen 23 mei 2013 Behandelingen. Een massage van de reflexpunten onder de voet. Deze reflexpunten corresponderen met organen. Door deze punten en zones te behandelen gaat er een stimulerende werking uit naar de betreffende organen. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. Amstelveen Massage Voetreflexmassage.
Yoga en Mindfulness in Amstelveen Yoga Minds Amstelveen.
Bij Yoga Minds Amstelveen geven we vele mooie en inspirerende workshops. Over Yoga, Pranayama, Meditatie en Mindfulness en meer. Bij Yoga Minds kun je ook terecht voor een Massage. Thaise Yoga massage of met Olie. Klik verder voor meer info.
Home Sedoc's' MassageSedocs Massage Just another WordPress site.
Massage is ontspannend voor het lichaam en de geest. Wanneer je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk of spannend is in je leven dan is massage de oplossing! Aandacht voor jezelf.
Decathlon.nl Sport voor iedereen.
Op de website is de expertise van al onze medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in onze overkoepelende fitness shop.
Rituals urban spas Relaxe. Breath. Revitalize. Rituals.com.
Verras en verwen een speciaal iemand in 3 eenvoudige stappen. Toon je waardering en beloon je klanten met een uitzonderlijk cadeau. Kom tot rust en ga op zoek naar een moment van balans in de sleur van het dagelijks leven.
Mo Chi Masagepraktijk Amstelveen voor bedrijfsmassage en wellness.
Wether in need of a relaxing, stress reducing massage or a more firm and deep tissue massage; All of Ramona Capilitan's' massages will take you on a beautiful journey for body, mind and soul. The combination of the music, massage, flow and energy is breathtaking, magical and one of a kind.

Contacteer ons