Resultaten voor thai massage open op zondag

 
 
thai massage open op zondag
Home.
Zaterdag en Zondag zijn gesloten. Ik heb net een ontzettend fijne massage gehad.Noet is vriendelijk. Wat een fantastische massage heb ik gehad bij Thai Royal. Noet is fantastisch. Wat een verademing voor mijn lichaam. Via een vriendin die op FB aangaf herboren te zijn.
Thaise massage in Nijmegen en Uden Mandarin-Spa Wellness en Spa.
Wij mogen onze vestigingen Uden en Nijmegen vanaf 3 maart weer openen! VANAF NU KUNNEN JULLIE WEER RESERVEREN! Wij zijn geopend vanaf 900: t/m 2030: waarbij nog steeds de volgende corona regels gelden.: Blijf alsjeblieft thuis bij klachtenkoorts, verkouden, keelpijn, etc, zeg dan tijdig je afspraak af. Maak altijd een afspraak, ook voor het afhalen van onze producten of ophalen van een cadeaubon. Gebruik van mondkapjes in de ontvangstruimte en gangen. Houd 15, meter afstand van elkaar. Veel huidverzorgings en cosmetische produkten die worden gebruikt, zijn van het merk NU SKIN. De verschillende productlijnen bieden een lichaamsverzorging van top tot teen. Realisatie en Hosting: SiteWise Webmedia B.V. van Peltlaan 309. 6533 ZK Nijmegen. Telefoon: 024 350 23 60. Bank: NL36 ABNA 0411 0517 68. 5405 NH Uden. Telefoon: 0413 288 820. Bank: NL36 ABNA 0411 0517 68. dagelijks van 1100: t/m 2200.: Anti stress massage. Royal Thai Spa Therapie.
Wanida Traditionele Thai Massage Nagelstudio.
Traditionele Thaise Massage. In vergelijking met olie massages is Traditionele Thaise massage een vrij stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek-en strekbewerkingen uitvoert. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse.
Cure en Care Thai massage Veldhoven Openingstijden van Cure en Care Thai massage Veldhoven.
zondag 4 jul. 111 km Cure en Care Thai massage Veldhoven Ark 15 Veldhoven. Open Geopend Details. Meer Masseurs in Nederland. Cure en Care Thai massage Veldhoven gesloten? Probeer dan één van de onderstaande Masseurs! Inloggen voor bedrijven. Openingstijden Cure en Care Thai massage Veldhoven. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Cure en Care Thai massage Veldhoven.
Chang Noi Thaise Massage Uw Perfecte Thaise Massage in Pijnacker.
Welkom op de website van Chang Noi Thaise Massage. Onze massages zijn goed voor het verlichten van pijnklachten en voor ontspanning. Wij zijn geopend van maandag tm zaterdag van 1100: tot 2300: uur en op zondag van 1200: tot 2200: uur. Chang Noi Thaise Massage.
Nam Chai Thai 0181 743 102 Thai massage Hellevoetsluis.
Wij zijn door het Thai Traditional Medicine Assocation of Thailand gediplomeerde masseuses. Wij zijn dus een professionele salon die u heerlijk kunnen helpen ontstressen en uw eventuele spierklachten kunnen helpen oplossen. Natuurlijk ook heerlijk na intensief sporten. Indien u vragen heeft over de behandeling kunt u ons bellen of tijdens uw afspraak bij ons de vragen stellen. Omdat wij graag onze volle aandacht aan uw behandeling geven is het fijn dat u van te voren telefonisch een datum en tijdstip doorgeeft. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 900: tot 2100.: Op zondag zijn wij geopend van 1000: tot 1800.:
Thai Orchidee Thaise Massage Naaldwijk.
Boek voor jezelf een heerlijke Thaise massage die zijn oorsprong heeft in de boeddhistische traditie of onderga een cupping behandeling volgens de traditionele Chinese manier. Het is fijn dat de salon elke dag van de week open is en je er ook s avonds nog terecht kunt voor een heerlijke massage die je de drukke dag even totaal doet vergeten. Een zeer ruime keuze aan oliën en gels. Wij hebben een ruime keuze aan massage olie en gel. Ook voor personen die allergisch zijn voor bepaalde stoffen, hebben wij een passende olie of gel. Onze Thaise masseuses zijn hygiënisch. Hygiëne hoort perfect te zijn in een massagesalon. Dat weten wij en daarom zijn onze Thaise masseuses zeer net en hygiënisch.
Thaise massage met handdoek als strikte grens? Nijmegen gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. P
Maas en Waal. Oss, Uden e.o. Suthita Rossukhom aan het werk in salon Bhaipho Thai Massage. Thaise massage met handdoek als strikte grens? NIJMEGEN / BEUNINGEN / BOXMEER Thaise massagesalons schieten ook in deze regio als paddenstoelen uit de grond. Hun imago is wankel, verdenkingen van seksuele handelingen happy endings nooit ver weg. Frank Hermans 31-08-19, 1629: Laatste update: 02-09-19, 1142.: Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. Wij geven geen erotische massages en gaan ervan uit dat u hiervoor respect heeft en er ook niet om vraagt! De Beuningse massagesalon Yin Dii wil geen ruimte laten voor twijfel. Voor een happy ending ben je hier, aldus de website, aan het verkeerde adres.

Contacteer ons