Resultaten voor thai massage open op zondag

 
 
thai massage open op zondag
Thaise massagesalon Laai Thai Nijmegen.
zondag van 1200: tot 2000: uur. BIJ ONS KUNT U PINNEN. U mag altijd vrijblijvend binnenlopen voor informatie of voor een massage. Wij geven geen erotische massage. Maakt u liever een afspraak dan kunt u bellen naar: 06-83655561. Thaise massage Nijmegen en regio Arnhem, Laai Thai is een traditionele Thaise massagesalon in Nijmegen, Laai Thai massage, massage Nijmegen kunt uw vinden in het hartje van Nijmegen. Bij binnenkomst waant u zich meteen in Thailand, en kunt u even ontsnappen aan de sleur van alle dag en genieten van een professionele massage, Laai Thai heeft 4 massage kamers waarvan een Duo kamer. Naast de traditionele thaise massage, kunt u bij ons terecht voor diverse andere massages zoals bijvoorbeeld: ontspanningsmassage, aroma therapie massage, scrubmassage, thaise kruidenstempel massage of Hot-Stone massage. Ook kunt u bij ons terecht voor een voet of schoudermassage voor slechts 20 euro.Al onze masseuses hebben een opleiding gehad bij de beroemde Wat Pho tempel in Thailand. Wij zijn te vinden aan het Wintersoord 1 in Nijmegen. Op korte loopafstand van onze salon vindt u 2 parkeergarages: Eiermarkt en Kelfkensbos.
Sawadee Thaise Massage in Venlo en Arcen Original Thai Massage Thaimassage venlo.
Donderdag, zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht ook in Thermaalbad Arcen tussen 1200: 1800, tel. voor Arcen is: 077-4732424. De prijzen in Arcen zijn anders dan in Venlo. De cadeaubonnen gekocht in Venlo kunnen niet in Arcen verzilverd worden. Cursus Thai Massage volgen? Bij ons is het mogelijk, informeer naar mogelijkheden. Hebt u interesse voor dit werk? van september hebben wij een vacature, bel voor de informatie. Welkom op de website van Sawadee Thai Massage, het massage centrum voor Venlo, Arcen en omgeving.
Centrum voor Thaise Massage Somboon.
Niet i.c.m klantenkaart. Onze cadeaubonnen zijn geweldig om te geven aan familie, vrienden of collegas onder elkaar. Van harte gefeliciteerd! U krijgt op uw verjaardag, 20% korting op uw Thaise massage. Centrum voor Thaise Massage Somboon Delftsewallen 27 2712 AS Zoetermeer Tel.
RakThai Massage Massagesalon in s-Hertogenbosch-Zuidoost, Noord-Brabant Treatwell.
Zij volgde vele opleidingen op het gebied van massage in Thailand en streeft samen met haar collega's' naar het brengen van veel rust door middel van massages. De kamers zijn met veel aandacht ingericht, hygiƫne staat centraal en er wordt alleen met kwalitatieve producten gewerkt.
Krung Thai Massage Contact.
KRUNG THAI TRADITIONELE THAISE MASSAGE. Onze massages zijn goed voor ontspanning en het verlichten van pijnklachten. Contact Krung Thai Traditionele Thaise Massage. Parallel Boulevard 176. 2202 HS Noordwijk. 1000: tot 2200: uur. 31 71362 68 64. KRUNG THAI Traditionele Thaise Massage Parallelboulevard 176 2202 HS Noordwijk.
Swan Wellness De beste Massages in Dordrecht.
De bedoeling van een Thaise massage is het voorkomen en verhelpen van zowel lichamelijke als psychische klachten. Het heeft een positief effect op stijve spieren en gewrichten, rug en nekklachten, chronische vermoeidheid en het stimuleert de bloedsomloop. Open van 1000: tot 2100.: Swan Wellness is geopend op maandag tot zaterdag van 1000: tot 2100: en op zondag van 1100: tot 1800.:
Zenzu Massage Zoetermeer De beste beleving ervaar je bij Zenzu.
Ik ben met mijn partner hier geweest en zo lekker fris ruikt het leuk rustgevende muziek op de achtergrond en de massage was zo goed had ik maar nog een half uur extra genomen volgende keer zeker! Fijne avond en bedankt Jacquiline 5/5 Treatwell. Goede massage en nette schone massagepraktijk, Duo behandeling gehad met mijn Dochter super Zina Zen 5/5 Google review. Google reviews 4.1/5. Maak vandaag nog een afspraak. Maak een afspraak. OPENINGSTIJDEN ZENZU ZOETERMEER. maandag zaterdag 1000: 2200.: zondag 1200: 2200.:
Meu Tong Thaise Massage Een ontspannende reis naar het Thaise welzijn.
Gelegenheid tot douchen. Gratis parkeren aan de overkant van onze salon. Minimale massage tijd is 60 minuten. Voorbeeld Thaise Massage. LET OP: Vanaf 2 Juni hebben wij een nieuw telefoonnummer. Wij zijn vanaf dan te bereiken op: 31 687 025 308.

Contacteer ons