Resultaten voor japanse

 
 
japanse
Snel Japans leren? enkele basistips Tokyo.nl.
Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte Japanse woorden voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat door Japan. Zoek je toch meer uitdaging en voorbereiding voor een reis door Japan dan kan je ook taalles nemen bijvoorbeeld bij NHA taalcursussen of een taalcursus Japans via de PC.
Japanse cijfers Wikipedia.
Het systeem van Japanse cijfers is een systeem van telwoorden die gebruikt worden in de Japanse taal. De Japanse cijfers zijn volledig gebaseerd op de Chinese cijfers en volgen de Chinese traditie waarbij de nummers worden gegroepeerd per groottes 10.000.
Japan Wikipedia.
Dit artikel of een eerdere versie ervan is gedeeltelijk overgenomen van de pagina Economische groei van Japan na WOII op de wiki van Japanse geschiedenis van de opleiding Japanse studies aan de KU Leuven, die onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding GelijkDelen 2.0 valt.
Japans Wikipedia.
Wanneer de Japanse zin letterlijk woord voor woord in het Nederlands wordt vertaald, levert dit Ik Nederland in woon op. De Japanse partikels kunnen ook gebruikt worden om grammaticale functies aan te geven hierin zijn ze min of meer vergelijkbaar met naamvalsuitgangen.
Nederlands-Japanse Vereniging.
Er zijn kinderspelletjes met leuke kawaii prijsjes om te winnen en mangatekenaar Enchantalled tekent gratis portretten in mangastijl. Yuki no Hana is een duo dat de hele middag Japanse pop en jazzsongs ten gehore brengt, afgewisseld met optredens van onze leden Stichting Hijiri shakuhachi Japanse fluit en zangeres Utako Arakawa.
De Japanse kamikazepiloten Historisch Nieuwsblad.
Tijdens de beslissende Slag bij Midway, in juni 1942, leed de Japanse marine grote verliezen, waarna het bergafwaarts ging met de Japanse strijdkrachten. De Japanse economie kon de oorlogsinspanningen niet bijhouden en het moreel bij zowel bevolking als militairen daalde gestaag.
Japanse WikiWoordenboek.
Geluid: Japanse hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Afgeleid van Japan met het achtervoegsel se. demoniem een vrouw afkomstig uit Japan. Er werkt een Japanse op onze afdeling. Demoniemen bij Japan in het Nederlands. inwoner: Japanner, Japannees inwoonster: Japanse, Japannese bijvoeglijk: Japans, Japannees.
Japans Wikikids.
Er moet wel duidelijk gemaakt worden dat niet alle Kanji karakters uit China zijn overgenomen, maar een aantal echt van Japanse origine zijn. Het Japans is geen taal die je kan schrijven in letters die wij ook in Nederland kennen.

Contacteer ons