Zoeken naar thai massage amsterdam oost

 
 
thai massage amsterdam oost
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
bij jou in de buurt. Thai Dee Massagetherapeut. Lees meer over Thai Dee. Iedere dag ervaar ik het als een goede beslissing om de Thaise yoga massage opleiding bij Thai Dee te gaan volgen. Tirza heeft een berg aan kennis en ervaring vanuit de Oosterse en Westerse lichaamsleer. Zij deelt dit op een hele inspirerende en toegankelijke manier. Tijdens de opleiding is er oog en ruimte voor jou als persoon en jouw eigen leerproces, omdat Tirza je stimuleert in dat wat jij nodig hebt om een goede masseur te worden. Ik zou deze opleiding iedereen aanraden die zich wilt ontwikkelen of specialiseren op het gebied van Thaise of Oosterse massages. Met Tirza heb ik een goede klik. Ze gaat voor kwaliteit en denkt graag met je mee. Dat vind je overal terug: de kwaliteit van de opleiding is hoog, het lesmateriaal is gedegen, ze onderhoudt het contact snel en staat altijd voor je klaar. Tirza is tevens integer en heeft een high spirit. Al met al: je bent in goude handen. Eigenaar precious beautycare. Opleidingsinstituut Thai Dee is top! Heel gedegen en persoonlijk! Tirza heeft een mooie mix van Oost en West in de opleiding verwerkt.
Sportmassage Eastbound Gym Amsterdam Oost.
Vind je het leuk om in groepsverband je kracht en conditie te verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Are you looking for a place to do boxing, kickboxing, mma, strength and conditioning and/or yoga at the east side of Amsterdam?
Erotische Massage Haarlem Multimassage Haarlem Erotische Massage.
Goede massage Haarlem. U bent welkom voor een erotische massage in Haarlem. Een dag hard gewerkt, een stressvolle dag of gewoon even zin om te ontladen kom dan naar Multimassage Haarlem. Ruim aanbod tussen heerlijke blond Hollands, exotisch en heerlijke Thaise dames.
Tripadvisor Traditionele Thaise Massage aangeboden door Cheeva Thai Spa Amsterdam, Noord-Holland.
Traditionele Thaise Massage aangeboden door Cheeva Thai Spa. Traditionele Thaise Massage. Door: Cheeva Thai Spa. Alle fotos 6. Selecteer data en reizigers. voor ontspanning van lichaam en geest een Traditionele Thaise massage. GEEN erotiek en/of seksueel. Rijnstraat 62III, 1079 HJ Amsterdam, Netherlands.
Thaimassage Noord-Holland.
Egmond aan den Hoef. Gooi en Vechtstreek. Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Hollandse Waterlinie Oude en Nieuwe. Koog aan De Zaan. Koog aan de Zaan. Kop van Noord-Holland. Nederhorst Den Berg. Nederhorst den Berg. Nes aan de Amstel. Ouderkerk aan De Amstel.
Take Care Thaise massage PuurOost.
Take Care Thaise massage. Thaise Traditionele Wellness Massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden lost behandel. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. En lichaam balans lichte voelen naar behandeling. Adriaen van Ostadelaan 17. 3583 AA UTRECHT.
Thai-Touch International Training Massage School in Amsterdam De Telefoongids.
Thai-Touch International Training Massage School in Amsterdam. Schepenlaan 11, 1034JP, Amsterdam. Buurt: Banne Buiksloot. Thai-Touch International Training Massage School. 06-33324401 Toon nummer. Website Plan route. KvK-gegevens Bloemetje sturen. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor oefentherapie in de buurt. Mensendieckpraktijk Amsterdam Oost.
Over ons.
Hallo, Ik ben Tangmo Hermann. Ik kom uit Noord-Oost Thailand, Isan regio, en woon sinds 2016 in Nederland. Ik werk als masseuse sinds 2016. Mijn specialiteiten zijn Traditional Thai Massage, Ontspanningsmassage, Voet Reflexie, Chi Nei Tsang Massage, Zwangerschapsmassage en Baby Massage.

Contacteer ons