Resultaten voor rituals amstelveen massage

 
 
rituals amstelveen massage
Rituals Cosmetics Beauty Supply Binnenhof 70, Amstelveen, Noord-Holland, The Netherlands Phone Number Last Updated December 18, 2018 Yelp.
In HET winkelcentrum van Amstelveen zit ook een Rituals. Maar deze is wel bijzonderder omdat hier ook een City Spa zit. Boven de winkel zit een spa waar je heerlijke behandelingen kan krijgen, uiteenlopend van manicure, cosmetische voetbehandelingen, massages en gezichtsbehandelingen. En alles natuurlijk met de welbekende Rituals producten. Heerlijk tussen het shoppen door even een voetmassage of Ayurveda behandeling nemen. Prijzen zijn normaal vergeleken met soortgelijke winkels zoals de Soap Treatment Store en Babassu. Maar wel duurder dan bij illustere Chinese massage of nagel salons.
Home Blitz Wellness.
Blitz Wellness heeft de Groene Wellness Award gewonnen en is daarmee uitgeroepen tot beste en groenste Spa van Nederland. Gewichtloos drijven in het zoutwaterbad van uw eigen floatroom? Een heerlijke massage met Hot stones? Een gezichtsbehandeling bij één van onze schoonheidsspecialistes?
Rituals urban spas Relaxe. Breath. Revitalize. Rituals.com.
Please turn it on so that you can experience the full capabilities of this site. Het Rituals Urban Spa Menu biedt een verfijnde selectie van de beste behandelingen die de wereld heeft voortgebracht. Zo ontdek je bijvoorbeeld de kracht van een luxe lichaamsmassage met warme bamboostokken, beleef je het helende effect van de eeuwenoude Hammam of geniet je van een vitaliserende detox massage uit India.
Rituals Store Amstelveen Stadshart Amstelveen.
Rituals vertelt u er graag alles over! Toon meer Toon minder. maandag, zondag: Van 1200: tot 1800.: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag: Van 0930: tot 1800.: donderdag: Van 0930: tot 2100.: Zoom uit Zoom in. Ontdek andere winkels Persoonlijke Verzorging. Zie alle winkels Persoonlijke Verzorging 23. The Body Shop Van 1000: tot 1800: Binnenhof 5g 1181 ZG Amstelveen.
Scrub pedicure bij Rituals City Spa Cynthia.
Voor ik op vakantie ging, alweer even geleden, ging ik voor een uitgebreide behandeling: eerst de Sakura Scrub Treatment, daarna de Foot Spa Deluxe. Jaren terug, alweer bijna vier jaar geleden, heb ik al eens geblogd over een massage die ik kreeg bij de Rituals City Spa.
Rituals bij Zuiver: Bezoek onze rituals shop Spa Sport Hotel ZUIVER.
Dat ontdek en ervaar je dan ook in ieder afzonderlijk product. Bezoek tijdens je verblijf in de spa onze Rituals shop en ervaar zelf de heerlijke geuren en producten van Rituals of onderga een van de Rituals behandelingen in onze schoonheidssalon.
Schoonheidssalon Amstelveen Let'z' Beauty Spa Amstelveen.
In de het oude dorp van Amstelveen biedt Letz Beauty Spa Amstelveen u een breed scala aan behandelingen. Of u nu een Babor anti-aging behandeling wilt, uw handen en voeten verzorgt met OPI GelColor of een ontspannende hotstone massage, dan bent u op de juiste plek in Beauty Salon Letz Beauty Spa in Amstelveen.
RITUALS SPA Alexandra Roskam.
Er zijn ook vele andere massages als Tatsu D-Stress massage, Hot shell massage, Tao Bamboo massage, Ayurveda detox massage, Hammam body treatment klonken mij ook als muziek in de oren. Mocht ik de volgende keer wat meer tijd hebben dan boek ik zeker één van deze massages, en dan laat ik het hockeyrijden even aan de andere moeders over. Er zijn Rituals Spas in Almere, Amstelveen, Heemstede, Zwolle en Knokke België.

Contacteer ons