Op zoek naar massage op kantoor?

 
 
massage op kantoor
Rug, schouder en nekmassage de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Je ontvangt de massage dan niet liggend, maar zittend. Op een comfortabele ergonomische stoel neem je plaats, waarna je nek, rug, schouders en armen worden losgemaakt door middel van voornamelijk druktechnieken. Een stoelmassage wordt vaak ook op locatie, kantoor of aan huis gegeven en je houdt je kleding tijdens een stoelmassage gewoon aan.
Stoelmassage op kantoor? Onze stoelmasseurs komen naar u toe!
Op de achtergrond zal een ontspannen muziekje klinken. Omdat de massage tijdens werktijd plaatsvindt, is het een verplichte pauze voor uw collega. Uw collega zal daardoor een moment tot zichzelf te komen en alleen hierdoor is de massage al ontspannend en stressverlagend. Waarom is stoelmassage op kantoor zo populair?
Medisana made for Life MCH Massagekussen.
Ook perfect voor gebruik op kantoor of in de auto. 4 massage zones in de nek, in de rug en het zitvlak. De vibratiemassagezitting MCH beschikt naast vibratiemassage over een intensieve warmtefunctie. Het heeft een handig formaat, is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd.
Stoelmassagemaastricht.
Onderzoek heeft aangetoond dat door een massage de cortisolwaarde stresshormoon in het lichaam daalt en zich verder herstelt tot 24-48 uur na de massage. Stoelmassage stimuleert de aanmaak van oxytocine en endorfine. De hormonen die maken dat we ons gelukkig voelen. Massage verlaagt de bloeddruk en heeft ook zo invloed op het verminderen van het stressniveau.
Massage op het werk Massage in Bedrijf.
Een verrassend divers aantal bedrijfstakken biedt het personeel massage op het werk aan. Medewerkers van productiebedrijven, onderwijsinstellingen, laboratoria, garage en bouwbedrijven maken ook dolgraag gebruik van onze massages, terwijl de werkgevers er de voordelen van inzien. Massage op kantoor zet mens en bedrijf in beweging.
bol.com Beurer MG16 Mini Massage apparaat Rood.
De 3 verlichte massageknoppen zorgen voor heerlijke vibrerende massage op bijvoobeeld je rug, benen en armen. De vibrerende massage werkt kalmerend en zal de bloedsomloop bevorderen. Kenmerken van de Beurer MG16.: Ontspannende vibrerende massage. Vibrerende massage met 3 verlichte massagekoppen. Klein en handig. Ideaal voor rug, nek, armen en benen. Massage voor onderweg, thuis, op kantoor.
Massage op kantoor Vitallife.
Een massage op kantoor is een effectieve manier om klachten te verhelpen maar werkt ook preventief om klachten te voorkomen.Bij Vitallife kan een bedrijf een abonnement afnemen om met een bepaalde frequentie op kantoor langs te komen en de medewerkers die hier behoefte aan hebben een massage op kantoor te geven.
Bedrijf Massage Vital@Work l Stoelmassage op Locatie voor Bedrijven op Werk en Evenement l Hilversum Utrecht Amersfoort Amsterdam.
Massage in bedrijf Bedrijfsmassage. Bedrijfsmassage is effectief tegen spierspanning, werk stress en rsi. Het regelmatig ondergaan van massage op het werk vermindert stress en helpt om lichamelijke klachten te verlichten of op te lossen. Ziekteverzuim preventie en fiscaal aftrekbaar! Massage op Evenement en Locatie.

Contacteer ons