Resultaten voor massage op kantoor

 
 
massage op kantoor
Tennisbalmassage op kantoor Gezondheid!
Tennisbalmassage op kantoor. Leer jezelf eenvoudig masseren met een tennisbal. Je kent het vast, van jezelf en/of van je collegas; rugpijn, schouderklachten, RSI, spanningshoofdpijn, vermoeidheid, brakke billen, onrustige of juist stijve benen, stress en een gebrek aan energie. Onhandige klachten die nogal wat invloed hebben op je vitaliteit, je prestaties en je humeur. Of je nou werk hebt waarbij je heel veel zit, of juist heel veel staat, tilt, bukt, sjouwt of eenzijdig beweegt, je rug en schouders staan vaak stevig onder druk. En ook je hoofd, armen, billen en benen, kunnen vaak wel wat ondersteuning gebruiken. Een massage is dan welkom.
Stoelmassages FitPlus Minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers.
Wat is een stoelmassage. Een stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven. De behandeling begint met een korte intake en duurt circa 20 minuten.
Massage op het werk is een heerlijke en een verfrissende powernap.
De stoelmassage is iedere maand weer een feestje op kantoor! De sleutel tot succes ligt in de energie. en de passie van medewerkers. Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. De ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages of over een stoelmassagedag op het werk? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO. Het massage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw bedrijf.
ChairWorks Stoelmasseurs in bedrijf Shiatsu stoelmassage in bedrijven, op het werk, op kantoor en evenementen.
Preventief danwel helend; van een massage wordt iedereen blij. Een stoelmassage van Marjolein is voor mij een goede manier om in een korte tijd volledig los te komen van de dagelijkse beslommeringen en weer fris aan het werk te gaan. Het is een goede manier om medewerkers waardering te geven voor hun harde werk. Marjolein van ChairWorks Stoelmasseurs in Bedrijf is betrouwbaar, prettig om mee te werken maar ook kundig en ervaren en heeft echt meerwaarde. Kok Internist/Rheumatoloog Medical Director Maasstadziekenhuis Rotterdam. De week begint altijd nóg beter, als Marjolein op maandagmorgen bij ons is geweest om ons team een stoelmassage te geven. Een aanrader voor iedere organisatie! Carla de Groot Directeur/CEO Olympisch Stadion Amsterdam. Professioneel bedrijf dat geweldige massages geeft. Ik heb zelf mogen genieten van een stoelmassage op kantoor en kwam als een ander mens terug.
masseur at workStoelmassage masseur at work.
Het werken met een team van masseurs heeft het grote voordeel, dat we continuïteit kunnen bieden van onze massage. Massage op kantoor. Massage op kantoor zet uw werknemers in beweging. Het motiveert en stimuleert en zorgt voor meer bewustwording bij uw werknemers.
Kantoormassage Stoelmassage voor bedrijven.
Stoelmassage op kantoor is de ideale onderbreking dat de vitaliteit van de medewerkers verhoogt en ondersteunt. Hoewel het in de Nederlandse cultuur nog niet bij iedereen ingeburgerd is, beseffen steeds meer mensen dat het nemen van een regelmatige massage onderdeel is om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te blijven.
Stoelmassage op het werk F I S H K A.
Stoelmassage op het werk ziekteverzuim omlaag. Ik maak het maar al te vaak mee; werknemers die met een vermoeid gezicht en soms zelfs een beetje chagrijnig gestrest in mijn massagestoel gaan zitten. Maar na een massage staan ze allemaal ontspannen en met een glimlach weer op.
Fiscale aftrekbaarheid van de kosten iO shiatsu massage.
Zo blijven uw werknemers flexibel inzetbaar, gemotiveerd en gezond. Op de website van de Belastingdienst kunt u lezen dat massage op het werk wordt erkend als ARBO-voorziening. Een voorwaarde hierbij is dat de massages staan beschreven in een ARBO plan.

Contacteer ons