Op zoek naar massage op kantoor?

 
 
massage op kantoor
Tennisbalmassage op kantoor Gezondheid!
Tennisbalmassage op kantoor. Leer jezelf eenvoudig masseren met een tennisbal. Je kent het vast, van jezelf en/of van je collegas; rugpijn, schouderklachten, RSI, spanningshoofdpijn, vermoeidheid, brakke billen, onrustige of juist stijve benen, stress en een gebrek aan energie. Onhandige klachten die nogal wat invloed hebben op je vitaliteit, je prestaties en je humeur. Of je nou werk hebt waarbij je heel veel zit, of juist heel veel staat, tilt, bukt, sjouwt of eenzijdig beweegt, je rug en schouders staan vaak stevig onder druk. En ook je hoofd, armen, billen en benen, kunnen vaak wel wat ondersteuning gebruiken. Een massage is dan welkom. Meer info
linkbuilders
Stoelmassages FitPlus Minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers.
Wat is een stoelmassage. Een stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven. De behandeling begint met een korte intake en duurt circa 20 minuten. Lees meer
référencement local google
Massage op het werk is een heerlijke en een verfrissende powernap.
De stoelmassage is iedere maand weer een feestje op kantoor! De sleutel tot succes ligt in de energie. en de passie van medewerkers. Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. De ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages of over een stoelmassagedag op het werk? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO. Het massage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw bedrijf.
fulfillment
ChairWorks Stoelmasseurs in bedrijf Shiatsu stoelmassage in bedrijven, op het werk, op kantoor en evenementen.
Preventief danwel helend; van een massage wordt iedereen blij. Een stoelmassage van Marjolein is voor mij een goede manier om in een korte tijd volledig los te komen van de dagelijkse beslommeringen en weer fris aan het werk te gaan. Het is een goede manier om medewerkers waardering te geven voor hun harde werk. Marjolein van ChairWorks Stoelmasseurs in Bedrijf is betrouwbaar, prettig om mee te werken maar ook kundig en ervaren en heeft echt meerwaarde. Kok Internist/Rheumatoloog Medical Director Maasstadziekenhuis Rotterdam. De week begint altijd nóg beter, als Marjolein op maandagmorgen bij ons is geweest om ons team een stoelmassage te geven. Een aanrader voor iedere organisatie! Carla de Groot Directeur/CEO Olympisch Stadion Amsterdam. Professioneel bedrijf dat geweldige massages geeft. Ik heb zelf mogen genieten van een stoelmassage op kantoor en kwam als een ander mens terug.
fysiotherapie4all.nl
masseur at workStoelmassage masseur at work.
Het werken met een team van masseurs heeft het grote voordeel, dat we continuïteit kunnen bieden van onze massage. Massage op kantoor. Massage op kantoor zet uw werknemers in beweging. Het motiveert en stimuleert en zorgt voor meer bewustwording bij uw werknemers.
Op zoek naar massage op kantoor? Lees hier onze oplossingen!
De massagestoel is, in tegenstelling tot een masseur, vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Daarnaast kan een massage in de stoel gekleed worden ondergaan, wat het gebruik aanmerkelijk vereenvoudigd. Tot slot is er geen grote en zelfs geen aparte ruimte nodig om de stoel te plaatsen voor een stoelmassage op kantoor.
Stoelmassage op het werk F I S H K A.
Stoelmassage op het werk ziekteverzuim omlaag. Ik maak het maar al te vaak mee; werknemers die met een vermoeid gezicht en soms zelfs een beetje chagrijnig gestrest in mijn massagestoel gaan zitten. Maar na een massage staan ze allemaal ontspannen en met een glimlach weer op.
Stoelmassage aan huis en kantoor De website van philgoodmassage!
Misschien ervaart u dit omdat u thuis toch niet het juiste bureau of stoel heeft zoals u dat gewend bent op kantoor. Phil Good Massage Therapy geeft nu ook stoelmassages aan huis en kantoor. Ervaar het gemak van een stoelmassage aan huis.

Contacteer ons