Resultaten voor massage thai

 
 
massage thai
Home Royal Thai Massage.
Massage alleen op afspraak. In verband met avondklok is de laatste afspraak om 19.00 uur. Vanaf 6 maart 2021 op zaterdag en zondag OPEN vanaf 1100: uur. Alleen een dag van tevoren gaarne afspraak maken. Bij Massage van een uur. 5 Euro Korting voor. Ouderen vanaf 65 jaar. Jongeren tot 18 jaar. Bel voor een afspraak of informatie: 06-47040903. appen kan natuurlijk ook. GEEN EROTISCHE MASSAGE / NO EROTICAL MASSAGE. Waar vind u ons. maandag t/m vrijdag: 1200: t/m 2100: uur. Vanaf 6 maart 2021 op zaterdag en zondag OPEN vanaf 1100: uur. Alleen een dag van tevoren gaarne afspraak maken. 3818 EN Amersfoort. 2015 2021 Royal Thai Massage Designed and powered by MTWebdesign.
Gediplomeerde thaise Masseuse Castricum Noord Holland.
Deze massage dient niet verward te worden met de z.g. erotische btb ofwel body to body massage, waar rijkelijk veel olie wordt gebruikt. De kwaliteit van de Thaise Oliemassage verschilt per massagesalon én masseuse, ook de kwaliteit van de olie die hiervoor wordt gebruikt speelt een grote rol.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Noëlle van Kasteren yogadocent Thaise massagetherapeut. Iedere dag ervaar ik het als een goede beslissing om de Thaise yoga massage opleiding bij Thai Dee te gaan volgen. Tirza heeft een berg aan kennis en ervaring vanuit de Oosterse en Westerse lichaamsleer. Zij deelt dit op een hele inspirerende en toegankelijke manier. Tijdens de opleiding is er oog en ruimte voor jou als persoon en jouw eigen leerproces, omdat Tirza je stimuleert in dat wat jij nodig hebt om een goede masseur te worden. Ik zou deze opleiding iedereen aanraden die zich wilt ontwikkelen of specialiseren op het gebied van Thaise of Oosterse massages. Met Tirza heb ik een goede klik. Ze gaat voor kwaliteit en denkt graag met je mee. Dat vind je overal terug: de kwaliteit van de opleiding is hoog, het lesmateriaal is gedegen, ze onderhoudt het contact snel en staat altijd voor je klaar. Tirza is tevens integer en heeft een high spirit. Al met al: je bent in goude handen. Eigenaar precious beautycare. Opleidingsinstituut Thai Dee is top! Heel gedegen en persoonlijk! Tirza heeft een mooie mix van Oost en West in de opleiding verwerkt.
Massagesalons in Thailand: het blijft oppassen! Hier is Thailand.nl. EvaAir_728x90.
Ga je op vakantie in het land waar de massage lijkt te zijn uitgevonden, dan kun je niet weggaan zonder één keer goed onder handen te zijn genomen door zon kleine masseuse. Maar pas op. Massagesalons in Thailand zijn vaak niet zo onschuldig als ze van de buitenkant lijken te zijn. Je zult niet de eerste zijn die een verkeerde salon binnen gaat om vervolgens enkele minuten later met rode oortjes weer naar buiten te lopen. Het is mijzelf ook eens overkomen, tot grote hilariteit van mijn vrouw. Bij een aantal salons komt de massage pas op de tweede plaats. Thaise Massage salons.
Professionele massage in Naaldwijk Thai Orchidee.
Daarbij is een massage goed voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziekte afneemt. Genoeg redenen om langs te komen bij Thai Orchidee in Naaldwijk voor een échte ontspannende massage! Bekijk hieronder onze behandelingen. Jum is één van onze meest ervaren masseuses in de salon. In Thailand heeft ze de fijne kneepjes van het vak geleerd en in Nederland verfijnd. Daar kunt u optimaal van profiteren. Honderden tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Wilt u een échte Thaise massage? Bel direct 06 33 78 31 82 om een afspraak te maken. Kunnen we even niet opnemen? Spreek dan een voicemail bericht in of reserveer via ons online reserveringssysteem. Van der Doortogestraat 7. 2671 BR Naaldwijk Westland.
Baan Lai Thai Traditionele Thaise Massage Baarn Over ons.
Thaise massage plekken in Rotterdam Weekends in Rotterdam.
Kootsekade 17A, 3051 PC Rotterdam. Areeya Thaise Massage. Burgemeester van Walsumweg 530, 3011 MZ Rotterdam. Sabaidee Thai Massage. Bas Jungeriusstraat 234 A 2. Anchanpark Wellness Centre. Kleiweg 10, 3051 GR Rotterdam. Bai Tong Kaew. IJsselmondselaan 146, 3064 AT Rotterdam. Khlay Zen Thaise Massage. Oostzeedijk 332, 3063 CC Rotterdam. Nana Tai Thai Prive. Jagerslaan 4-A, 3075 AD Rotterdam. Bierstraat 103, 3011 XA Rotterdam. Faa Sai Thaise Massage. Van Brakelstraat 145, 3012 XW Rotterdam. Yani Thai Massage. Beukelsweg 45a, 3022 GD Rotteram. Nam Chok Thaise Massage.
Somjit Thaise Massage, massagesalon Leeuwarden.
06 83342528 06 83342528. Bent u toe aan een rustgevende massage? Dan bent u bij het goede adres! Bij Somjit Thaise Massage in Leeuwarden kunt kiezen uit diverse behandelingen. Van de traditionele Thaise massage tot aan de sport massage! Deze behandelingen helpen u niet alleen om tot rust te komen, maar pakken ook ongemakken zoals chronische pijn en andere lichamelijke klachten aan. Naast onze massage behandelingen kunt u ook langs komen om gebruik te maken van onze zonnebank. Geniet na 20 minuten onder de zonnebank van een mooi kleurtje. Traditionele Thaise massage. Bij Somjit Thai Massage, kunt u terecht voor een traditionele Thaise massage.

Contacteer ons