Resultaten voor massage thai

 
 
massage thai
Thaise Massage in Venray Tara Massage.
Het maakt niet uit hoe oud u bent; onze massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Laat u meevoeren in een heerlijke schoonheidsbeleving, geniet van de hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën, rustgevende muziek, en rijkelijke verzorgingsproducten die uw huid intensief voeden. Traditionele Thaise massage Ontspanningsmassage Gezichtsmassage Sportmassage.
Traditionele Thaise Massage Een Vorm van Yoga? AsiaDirect.nl.
De Thaise massage is zon 2.500 jaar geleden uitgevonden door een geleerde dokter uit Noord India Dokter Jivaka Kumar Bhaccha leefde in dezelfde tijd als Buddha en hij had dan ook de eer gekregen om ziektes en onbalans bij Buddha te genezen.
Thai massage Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Thai massage DE Thai massage EN Thai massage FR. Vertalingen Thai massage NLES. We hebben geen vertalingen voor Thai massage in Nederlands Spaans.
Thaise Massage in Liempde Baan Dee Thaise Massage.
De vier elementen zijn: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden, massage. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Onder andere chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem.
Ploypailin Thai Massage.
De eeuwenoude Thaise massage traditie vormt een prima remedie om de dagelijkse stress op een gezonde wijze te verwerken. Een Thaise massage wordt als verkwikkend en helend ervaren. Zo kunnen veel lichamelijke klachten op een verantwoorde wijze worden aangepakt en opgelost. WELKOM BIJ PLOYPAILIN THAI MASSAGE.
Thai-Yoga massage Welkom bij Koan Float Amsterdam.
U voelt zich na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen. Thai-Yoga massage werkt perfect ter preventie van allerhande klachten. Bij de Thai-Yoga massage 60 of 90 minuten worden verschillende yogastrekkingen met de wervelkolom, schouders, armen en benen onder begeleiding van de masseur uitgevoerd.
Workshop Ancient Thai Massage bodywise.nu.
Sindsdien geeft ze met regelmaat Ancient Thai Massage sessies en trainingen en is ze mede-organisator voor de Ancient Thai Massage en Healing cursussen met Rahul Bharti in Nederland. Tevens is Ancient Thai Massage een belangerijke tool bij haar werkzaamheden als fysiotherapeut in de eerste lijn.
The Senze Beauty Thai Spa: Massage Tilburg.
The Senze Beauty Thai Spa is dé rustgevende plek voor een traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage, pedicure, gezichtsbehandelingen en visagie hair styling in Tilburg. Ons professionele team van gediplomeerde masseurs staat zes dagen per week voor je klaar; of je nu komt voor een stevige of juist zachte massage.

Contacteer ons