Meer resultaten voor amersfoort thai massage

 
 
amersfoort thai massage
Claai Sabaai Thai Massage Amersfoort @ClaaiA Twitter.
Claai Sabaai Thai Massage Amersfoort @ ClaaiA Feb 1. Copy link to Tweet. Verras iemand met een Thaise Duo Massage Leuk om te geven En geweldig om samen van te genieten Valentijn Actie: krijg 500, extra korting voor een Duo massage van 60 minuten of meer.
Bedrijfsinformatie Thai Massage Wasanadee Amersfoort OpenCompanies.
De informatie die je hier vindt over Thai Massage Wasanadee komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Thai Massage Wasanadee kun je het telefoonnummer 033 4480701 gebruiken of een brief versturen naar het adres Arnhemseweg 43 met postcode 3817 CA in Amersfoort.
JOY MASSAGE JOY Amersfoort.
Vind je het fijn als ik naar jou toe kom? Dat kan natuurlijk ook. Ik neem de massagetafel en platenspeler mee zodat je heerlijk kan genieten van een ontspannende massage in je eigen omgeving. Neem contact op! 2016 by JOY Amersfoort.
Mea Ploy Traditionele Thaise Massage.
De bewegingen worden uitgevoerd op een massagetafel of op een dikke mat op de grond in een warme ruimte. Massage en strekkingen vloeien in elkaar over vanuit een diepe ontspanning. Thaise massage wordt om die reden ook wel eens aangeduid als de yoga voor luie mensen.
Royal Thai Massage indebuurt Amersfoort.
Over Royal Thai Massage. Royal Thai Massage is één van de 49 bedrijven in de categorie massagesalons in de stadsgids van indebuurt Amersfoort. Royal Thai Massage is gevestigd aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Dit bedrijf is 7 dagen per week geopend.
Duo Thaise Massage Bodhi-Boom.
Traditionele Thaise Wellness Massage. Een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing en gezondheid! Traditionele Thaise Wellness Massage. Alle rechten voorbehouden. Thaise Traditionele Wellness Massage. Aroma Olie Massage. Rug Nek Schoudermassage. Voetbehandeling Spa Pedicure. Thaise voet en beenmassage. Duo Thaise Massage.
http//www.somsak.nl.:
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor U weer energie krijgt. Met mijn behandeling bereik ik de volgende effecten.: Gevoel van welzijn en ontspanning. Afvoer van gifstoffen uit gespannen en geknoopte spieren. Stimuleren en verbeteren van de bloedsomloop. Verbeterde beweeglijkheid van de gewrichten. Beter niveau van alertheid en concentratie. Verbetering bij spanning, hoofdpijn stress en slapeloosheid. Vermindering van nek, rug en schouderpijn. Ik werk uitsluitend op afspraak. U bent van maandag tot en met vrijdag welkom vanaf 900. In het weekend begin ik om 1000: uur. De laatste afspraak start om uiterlijk 2100: uur. Mijn tarief is 40 euro per uur. Afspraken bij voorkeur per telefoon of u gebruikt het contactformulier. Bij de praktijkruimte zijn een aparte omkleedruimte, badkamer en wc. U hoeft niets mee te nemen, in de massagepraktijk is alles aanwezig. In mijn massagepraktijk hecht ik aan wederzijds respect en vertrouwen. 3824 DN Amersfoort.
massagepraktijk massagepraktijk amersfoort thai massage hoofddorp.
thai massage hoofddorp.: thaise massage eindhoven.: thaise massage amersfoort.: thaise massage nijmegen.: thaise massage hillegom.: beste thaise massage.: thai massage rotterdam.: thai massage hoofddorp. Home Massage Hoofddorp. HOT STONE MASSAGE. GEEFT EEN WARM EN ONTSPANNEN GEVOEL. ZORGT VOOR SNELLE VERLICHTING BIJ.

Contacteer ons