Op zoek naar sportmassage amstelveen?

 
 
sportmassage amstelveen
fysiotherapie jeanne d'arclaan.nl' fysiotherapie amstelveen.
Ellen heeft de opleiding sportmassage bij Leffelaar en bewegingswetenschappen gedaan. Na 10 jaar gewerkt te hebben als stoelmasseur en docent, bleef zij nieuwsgierig naar het welzijn van mensen. In 2013 is zij gestart met de opleiding Haptotherapie bij de academie voor haptonomie.
Massage Amstelveen Ontspanningsmassage sportmassage stoelmassage haptotherapie.
Bij Massage Amstelveen kunt u terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage. Als u last heeft van stijve spieren, stress, slapeloosheid, spierklachten of als u gewoon zin heeft in een lekkere massage! Bekijk het aanbod. Bent u toe aan een momentje voor u zelf.
Sportmassage Amstelveen.
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen die het directe gevolg zij van een lichamelijk inspanning terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Anja de Jong / Bibi Hop, fysiotherapeute.
Fysicas.
locaties: Zoetermeer, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amstelveen, Haarlem. Fysicas is een NGS erkend opleidingsinstituut in de regio van Zoetermeer/Den Haag/Alphen aan den Rijn/Leiden/Delft/Rotterdam/Hoofddorp/Amstelveen en biedt hoogwaardige cursussen aan op het gebied van sport en lichaamsverzorging.
Sportmassage Ons aanbod.
Maandag Ma Maandag. Dinsdag Di Dinsdag. Woensdag Wo Woensdag. Donderdag Do Donderdag. Vrijdag Vr Vrijdag. Zaterdag Za Zaterdag. Reist u met het openbaar vervoer? 2017 Fysio Centrum Melkweg. Melkweg 2, 1188 LB, Amstelveen Telefoon: 020-6453011 fysio@fcmm.nl. Maak direct een afspraak!
Fysiotherapie Amsterdam Fysio Op Niveau FysioConcept.
Naast fysiotherapie zijn er verschillende andere disciplines mogelijk, zoals manuele therapie, echografie, functional movement screen, training en voedingsadvies. FysioConcept is gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten bij reguliere patiënten en topsporters en kan daarbij gebruik maken van een groot netwerk dat o.a.
Pierre van Breukelen.
We eisen veel van ons lichaam. Door regelmatig een sportmassage te ondergaan is het lichaam beter in staat om met bovengenoemde spanning om te gaan. SiVAS is er voor iedereen en voor uiteenlopende toepassingen. We informeren u over de toepassingsgebieden waarop SiVAS bewezen heeft nuttig te zijn variërend van de spijsvertering, het immuunsysteem tot het zenuwstelsel en bewegingsapparaat. Sport masseur en SiVas docent. Pierre van Breukelen is vanaf april 1995 werkzaam als sportmasseur in het bekende sportcomplex All Sports in Amstelveen.
Albert Tierie Welkom.
sportmassage, voetzonereflex, hotstone, reiki, shiatsu, aqama, ayurvedische massage en mixmassage. De meeste cursussen gedaan bij Leffelaar en mijn diplomas, certificaten, van de NESPG hangen aan de muur van de praktijk in Amstelveen. In 2011 4 certificaten gehaaldhoofdpijn-massagehammam-massageklankschaal-massage, en fibro-massage. Mijn visie is: massage is maatwerk, want elke persoon is uniek en daar hoort een aangepaste massagevorm op maat bij.

Contacteer ons