Resultaten voor japanse massage rotterdam

 
 
japanse massage rotterdam
Shiatsu Shofukan.
Shiatsu vindt plaats op een handgemaakte futon katoenen Japanse matras. Vooraf vindt een korte intake plaats. De massage gebeurt over de kleding heen; het is daarom aan te bevelen om soepele kleding te dragen. Een sessie kost 50, en duurt ongeveer een uur. Lizzy Fengler is aangesloten bij de beroepsvereniging NVST. De behandeling kan daardoor deels vergoed worden door de aanvullende ziektekostenverzekering. Voor informatie daarover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De shiatsumassages in Japans cultureel centrum Shofukan worden dagelijks gegeven. Reserveren is noodzakelijk. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met 06-30439763 of mailen. Charloisse kerksingel 32-14. 3082 DB Rotterdam.
Home.
Massage is een wezenlijk onderdeel van ontspanning en behoud van een goede gezondheid. Je kunt een keuze maken uit verschillende behandelingen waaronder een westerse klassieke ontspannings-/sportmassage of een heerlijk ontspannen Japanse Gezichtsmassage KO BI DO. Deze behandelingen kun je ook ondergaan op locatie. Ook kunt je bij mij terecht voor een Reiki/Seichem behandeling. Deze behandeling kan worden gecombineerd met Violet fire. Kortom ben je op zoek naar een gediplomeerd masseur in Rotterdam Zuid of bij je thuis maak dan nu snel een afspraak.
Massagesalons in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
3.9 616 reviews Daluren. Beautysalon Pandora Wellness Spa is gevestigd aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Deze salon is gespecialiseerd in pedicures en manicures. Ze maken gebruik van Chinese en Japanse kruiden om je huid en nagels een boost te geven en huidvernieuwing te stimuleren. Daarnaast verzorgen ze bij Beautysalon Pandora Wellness Spa ook Chinese en Japanse massages voor de voeten en handen en voor het gezicht en lichaam. Het team bestaat uit getrainde masseurs, voet en nagelspecialisten. Let op: in de salon kan niet worden gepind. Chinese medische massage.
Shiatsu massage in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Ook zijn er salons die gespecialiseerd zijn in de shiatsu massage en alleen deze massage aanbieden. De massage wordt hier uitgevoerd door een zeer ervaren Shiatsu therapeut, die alles afweet van deze bijzondere massage. Boek nu je Shiatsu massage in Rotterdam.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Rotterdam.
Balinese massage adressen. Cambodjaanse massage adressen. Filipijnse massage adressen. Indiase massage adressen. Indonesische massage adressen. Japanse massage adressen. Koreaanse massage adressen. Midden-oosterse massage adressen. Vietnamese massage adressen. Oosterse erotische massages. Noord-Hollandse massage adressen. Zuid-Hollandse massage adressen. Overige Nederlandse massage adressen.
Massage in Rotterdam Boek direct via www.azenda.com.
De massagevorm met Japanse roots wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en een whiplash. Bindweefselmassage: De middelste huidlaag wordt aangepakt. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding. Bovendien stimuleert het de celvernieuwing. Dat maakt het daarom ook een beautybehandeling. Ayurvedische massages: Met een warme kruidenolie wordt het hele lichaam gemasseerd. Deze vorm stamt af van de Ayurveda, een Indische holistische gezondheidsleer, en verlicht stress, spanning in de spieren en verbetert de bloedsomloop. Acupressuur: Dit lijkt op shiatsu. Het verschil zit hem in de oorsprong en de technieken die gebruikt worden. Acupressuur komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunst, shiatsu uit Japan en sinds kort komt men dezelfde technieken tegen bij de stoelmassage. Toon behandelingen met korting. Postcode of plaats. Behandelaar of therapeut? Meld je aan! Informatie en Artikelen. Mijn praktijk op AZENDA. Massage in Nederland. Massage in Amsterdam. Massage in Rotterdam.
Shiatsu Kobido Massage japanse Lichaam Gezichtsmassage Rotterdam, ZH Nextdoor.
Shiatsu amp; Kobido Massage japanse Lichaam amp.; SHIATSU KOBIDO MASSAGE JAPANSE LICHAAM GEZICHTSMASSAGE. ma 6 feb. 2017, 0900: 1400.: Havenstraat 39B, Rotterdam, Netherlands. Vanaf 6 februari, elke maandag bij CIRKEL Havenstraat 39b Maak uw afspraak: shiatsu.rotterdam@gmail.com Shiatsu Shiatsu betekent druk met de vingers.
Home Shiatsu Rotterdam.
Een Japanse vorm van massage waarbij de therapeut op punten van het lichaam drukt om storingen in de spieren, zenuwen en organen te vinden. Maak een afspraak. Home slik 2014-09-25T1458200000.: Louis Casteelen Louis Casteelen 1962 kwam door een knieblessure in aanraking met shiatsu. Hij was er zo enthousiast over dat hij besloot de opleiding te volgen. Sinds 2002 geeft hij shiatsubehandelingen. Inmiddels heeft hij honderden mensen onder zijn handen gehad. Zijn aanpak is stevig en down to earth. Vergoedingen Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van Shiatsu Rotterdam geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende polisvoorwaarden.

Contacteer ons