Resultaten voor japanse massage reflexologie

 
 
japanse massage reflexologie
Wellness Sauna Deco.
Als je jezelf regelmatig op een klassieke massage trakteert, houd je je lichaam in balans en kun je beter omgaan met spanning en vermoeidheid. Bovendien geeft een klassieke massage direct verlichting bij een stijve nek of pijn in de. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die lichamelijke en emotionele problemen voorkomt of behandelt.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Shiatsu is een eeuwenoude Japanse geneeswijze die is gebaseerd op het gebruik van drukpunten en zelfmassage. Shiatsu betekent dan ook letterlijk druk" met de vingers. Met je vingers, duimen maar ook met je handpalmen, voeten, knieën en ellebogen oefen je gedoseerde druk op het lichaam uit. Deze techniek zorgt voor ontspanning, maar verzacht ook klachten als spier of gewrichtspijn, hoofdpijn, duizeligheid of ademhalingsproblemen. Thaise yoga massage.
Thai massage/Reflexologie Hotel Enfrente Arte Ronda.
Thai massage / Reflexologie shiatsu. Reflexologie, ook zone-therapie genoemd, is een alternatieve geneeswijze waarbij men druk gaat uit oefenen op handen en voeten door middel van speciale duim, vinger en handtechnieken, zonder olie of lotion te gebruiken. Het is gebaseerd op een systeem van zones en reflexpunten in de handpalm en de voetzolen die het lichaam reflecteren en die bij behandeling een fysiek effect hebben op het lichaam.
Ikigai Massage Praktijk in Overloon Massage behandelingen.
Deze massage kan afzonderlijk of in combinatie met andere massages worden toegepast. De theorie van de reflexologie gaat er vanuit uit dat de organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De voetzool is in zones ingedeeld die corresponderen met delen in het lichaam. De theorie gaat er verder vanuit dat de doorstroming van energie door het lichaam de basis is van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van blokkades in deze energie. Wanneer deze informatie samen genomen wordt, kan geconcludeerd worden dat met behulp van voetreflexmassage blokkades in deze energie weg genomen kunnen worden, wat de gezondheid bevordert. Naast een helende werking heeft voetreflex / voetmassage ook een ontspannende werking. Voetreflex / voetmassage is bij een grote diversiteit aan psychische en lichamelijke klachten helpend. Zo helpt het onder andere bij.: Stress gerelateerde klachten.; Deze massagevorm is een verfijnde massage, die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.
Oosterse gezichtsmassage een alternatief voor botox Praktijk Annette Kloosterboer.
Lone Sørensen is de grondlegger van deze behandeling. Lone is al ruim 25 jaar bezig met deze behandelingen en woont in Barcelona. In Nederland wordt zij vertegenwoordigd door Hanneke van Baal en Monique van de Beld. Door deze dames ben ik opgeleid ben in de Japanse Cosmo Facelift.
Thai massage/Reflexologie.
Museum Van Hedendaagse Kunst Sevilla CAAC. Centre Pompidou Málaga, Op slecht 1 ur van Ronda. Thai massage / Reflexologie shiatsu. Thai massage/Reflexologie was last modified: oktober 22nd, 2017 by Laura. Thai massage/Reflexologie was last modified: oktober 22nd, 2017 by Laura.
Home.
Deze Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met de andere types van gezichtsmassages. Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepere gezichtshuid behandelt. Ze brengt de Qi energie van het hele lichaam en de geestelijke conditie in balans volgens de Japanse medische traditie.
Shiatsu-school Den Haag CSMBK. Shiatsu-school Den Haag CSMBK.
CSMBK Shiatsu school Den Haag. CSMBK Shiatsu school Den Haag. Mijn school voor massage en beweging. Namikoshi shiatsu masseur. Bijscholing en nascholing. Rouwverwerking, Stress en Immuunsysteem 13 en 14 april. The Roots and Origins of Shiatsu 22 en 23 juni.

Contacteer ons