Op zoek naar japanse massage in nederland?

 
 
japanse massage in nederland
Shiatsu massage opleiding, Opleiding shiatsu massage, Shiatsu massage opleidingen, Shiatsu opleiding CNGO.
De Shiatsu massage is onderdeel van de BOCAM opleiding van het CNGO. Shiatsu is de naam van een Japanse massage methode. Shiatsu heeft echter zijn oorsprong in de Chinese massage met de naam Tuina. Omdat China jarenlang een gesloten maatschappij is geweest heeft Shiatsu in Nederland wat meer bekendheid gekregen dan de Chinese medische massage, de Tuina.
ProCorpo voor al uw massage cursussen in Limburg.
Je leert ontzettend veel in een korte tijd, omdat er praktisch gewerkt wordt. Bij mij kun je natuurlijk ook een geweldige massage ontvangen, helemaal afgestemd naar jouw wens en met de intentie om jou helemaal ZEN de deur uit te laten gaan.
Massages hebben niet alleen maar een ontspannende werking.
Cosmetische massage: Deze vorm van masseren bestaat nog niet zo heel erg lang. Bij deze vorm gaat het om het masseren van het lichaam met als doel om het lichaam in stand te houden en mooier te maken. Sinds 5 jaar is het zelfs een officieel beroep geworden. Metamorfosemassage: Door een zwangerschap kunnen er door de foetus verschillende blokkades zijn ontstaan. Doot een bepaalde massage techniek kunnen deze blokkades verholpen worden. Ontspanningsmassage: Dit is een simpele massage met als doel om het lichaam en de geest te ontspannen. Deze massage heeft voornamelijk het resultaat dat je een betere doorbloeding en stofwisseling hebt. Polariteitsmassage: Dit is een massage uit de natuurlijke gezondheidszorg. Deze massage is gebaseerd op de beginselen van de levensenergie. Reflexologie: Hierbij worden de reflexpunten op de handen en voeten gestimuleerd. Shiatsu: Shiatsu is een oude Japanse massage techniek waarbij de handen, duimen, polsen en zelf voeten zonder spierkracht, maar met het lichaamsgewicht worden gebruikt om druk uit te oefenen.
6 feb. 2017 SHIATSU KOBIDO MASSAGE JAPANSE LICHAAM GEZICHTSMASSAGE Nextdoor. 6 feb. 2017 SHIATSU KOBIDO MASSAGE JAPANSE LICHAAM GEZICHTSMASSAGE Nextdoor.
Shiatsu Wikipedia.
1955 Shiatsu-therapie werd erkend door de Japanse overheid, maar alleen in combinatie met anma chinese massage en moxibustion. 1957 Shiatsu-therapie krijgt erkenning in Japan als een specifieke therapie. 1958 Shizuto Masunaga voltooit zijn studie aan het Japan Shiatsu College en begint er te onderwijzen in psychologie.
Ervaar een van onze ontspannende massages en de meest aangename verzorging van uw huid! Arovite Wellness Beauty.
Dank je wel, dit is zeker voor herhaling vatbaar Mevrouw Hinkel. Hele goede ervaring bij Arovite, mijn vakantie is ontspannen begonnen, dank je wel Edith Marlou. Erg fijne massage behandeling gehad bij Arovite Wellness Beauty, super leuk team en helpen je graag Ilvy.
Zen Shiatsu Japanse drukpuntmassage en Acupunctuur Zen Shiatsu Praktijk Bo Shen Uithoorn Helpt!
Zen Shiatsu Japanse drukpuntmassage en Acupunctuur. Hulpaanbod van: Zen Shiatsu Praktijk Bo Shen. Shiatsu is een manuele therapie die oorspronkelijk uit Japan komt en is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskundige traditie TCG en de Westerse kennis van anatomie en fysiologie. Letterlijk betekent shiatsu vingerdruk. In Zen Shiatsu wordt niet puntgericht maar vooral meridiaangericht gewerkt. Deze vorm kent verschillende soorten strekkingen en verschillende vormen van druk. Bij Zen Shiatsu wordt geen gebruik gemaakt van naalden of machines. Druk wordt gegeven met vinger, hand of knie op de meridianen en op speciale drukpunten tsubos om uw energie te laten stromen. Rob van der Jagt. Gecertificeerd Shiatsu therapeut. Opgeleid aan de Academie voor Zen Shiatsu te Amsterdam. Opgeleid aan de TCM Academie Nederland te Amsterdam.
Zhng Hé Táng Centrum voor Chinese Geneeswijzen in Meppel Acupunctuur Shiatsu Chinese kruiden.
Hoewel Shiatsu een Japanse massage-techniek is, ligt haar oorsprong in China. Shiatsu kan het best worden omschreven als een combinatie van acupressuur en manuele technieken. Net als bij acupunctuur heft deze techniek stagnaties op door middel van lichaamsgerichte behandelingen en manipulatie van Qi energie. Een shiatsubehandeling kan naar wens op de blote huid of over loszittende kleding worden gegeven. Tijdens de behandeling pas ik onder andere manuele technieken zoals strekkingen en rotaties, drukpuntmassage en vacuüm of warmtetechnieken cupping en moxa toe. Deze technieken heffen zoals gezegd stagnaties op, waardoor er een gelijke verdeling balans van Qi in het lichaam ontstaat en pijnklachten op eigen kracht worden opgelost. De behandeling kan zowel op een massagetafel of een futon dunne matras gegeven worden. Linda Faber / Mirjam de Jonge. Afspraak maken in Meppel? In Meppel kunt u afspraken maken bij Loed Rakels Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden, Linda Faber Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden, Owen van de Ridder Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden en Mirjam de Jonge Shiatsu, Chinese massage.

Contacteer ons