Op zoek naar japanse massage amsterdam?

 
 
japanse massage amsterdam
Japanese traditional shiatsu massage byJapanese in Netherland.
Hallo, mijn naam is Jun. Ik kom uit Japan en ik ben een Namikoshi en Zen Shiatsu genezer, met een enorme passie om mensen hier in Nederland kennis te laten maken met deze Japanse traditionele massage. Momenteel ben ik woonachtig en gevestigd in Haarlem. Ik ben blij dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik beoefen in mijn praktijk Namikoshi en Zen Shiatsu. Wat ik in mijn praktijk aanbied zijn de originele Japanse Shiatsu-massage behandelingen. Mijn woonplaats is Haarlem maar ik kom ook graag bij mensen thuis voor de behandeling. Ik heb een aantal klanten die mij vragen om naar hen toe te komen in Amsterdam, Leiden, Den Haag etc.
An Chi.
TREATMENTS The Healing Journey The Energy Flow The Tailor Made Foot Massage Couples Treatment. The Healing Journey. The Energy Flow. The Tailor Made. GIFT CARD /. OUR STORY /. A place to escape. A place to slow down. A place you feel deep sense of wellbeing. A place where the awareness and mind are awakened. The Healing Journey. The Energy Flow. The Tailor Made. GIFT CARD /. OUR STORY /. inspired by Buddhism. The Healing Journey. inspired by Taoism. THE ENERGY FLOW. inspired by Confucianism. THE TAILOR MADE. Monday Sunday 1000: 2200.: Overtoom 522 H.
Shiatsu cursus Shiatsu Centrum Amsterdam.
Deze eeuwenoude Japanse techniek om gezond en vitaal te worden te blijven is zo toegankelijk voor iedereen. Wat leer je in deze cursus: je kan vrienden en familie een ontspannen shiatsu massage geven. je weet bij veel voorkomende klachten welke shiatsubehandeling het beste past. je leert over de Oosterse achtergronden van shiatsu. je kent de loop van de meridianen. je leert de belangrijkste accupunctuurpunten tsubos en hun werking. je weet hoe je de shiatsutechnieken zelfmassage en meridiaanstrekkingen op jezelf kunt toepassen. Opbouw van de shiatsucursus. De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur. In elke les staat een van de 5 elementen centraal die ten grondslag liggen aan het oosterse denken over energie en gezondheid: water, hout, vuur, aarde en metaal. Elk element is gekoppeld aan een paar meridianen die elk een eigen effect hebben op je energiebalans. Je leert de loop van de meridianen en technieken hoe je deze kan behandelen, bij jezelf en bij de ander. Na elke les krijg je oefeningen mee die je thuis kan doen/uitproberen. De cursus bestaat uit 5 donderdagavonden 19.30 tot 21.30 uur en wordt gegeven door Bart Bloemers, een ervaren shiatsutherapeut bij Shiatsu Centrum Amsterdam.
Home Balance Yourself Shiatsu Massage.
Shiatsu wordt over de kleding gegeven. Japanse acupunctuur wordt niet over de kleding heen gegeven. Naast Shiatsu gebruik ik ook graag strekkingen. De meridianen energiebanen lopen over het hele lichaam. Shiatsu zorgt ervoor dat de energie weer vrij gaat stromen. Blokkades kunnen worden opgeven in zowel het lichaam als de geest. Ik geef de energie een zetje in de goede richting en jouw lichaam doet de rest. dat is de kracht van het zelf helend vermogen. Hi, mijn naam is Emma. en ik geef Shiatsu massage therapie en stoelmassages. Na een opleiding op de modevakschool ben ik de theaterwereld ingerold. Ik heb gewerkt als companymanager voor Het Thriller Theater, Bos Theaterproducties en Plien en Bianca. Tijdens een tour begon ik aan de opleiding voor Shiatsu Massage Therapie in Amsterdam bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai.
japanse massage amsterdam.
Tijdens een tour begon ik aan de opleiding voor Shiatsu Massage Therapie in Amsterdam bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai. japanse massage amsterdam. massage op kantoor. chinese massage amstelveen. japanse massage amsterdam. japanese massage therapist. relax massage monta. japanse massage amsterdam. japanse massage rotterdam. japanse massage den haag. japanse facelift massage. japanse massage in nederland. japanse massage eindhoven. japanse massage utrecht. japanse massage brussel. japanse massage reflexologie. thai massage classic massage wellness rotterdam.
Nagomi Spa Kom volledig tot rust Hotel Okura Amsterdam.
Ontdek Nagomi Spas ontspannende behandelingen en geniet van speciale arrangementen. Download het volledige spa menu. Boek uw via spa@okura.nl of 31 020 6787 450. Informatie Nagomi Spa. Nagomi Spa in Hotel Okura Amsterdam is de perfecte plek om aan de drukte van de dag te ontvluchten. De zorgvuldig samengestelde selectie ontspannende behandelingen zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Hotel Okura Amsterdam begrijpt het belang van het vinden van momenten van rust. De Japanse betekenis van Nagomi is kom tot rust, en dit behelst de essentie van de spa. Verwennerij bij Nagomi Spa vertegenwoordigt de Japanse ontspanning met authentieke massages. 1 duo behandelkamer. 4 individuele behandelkamers. Manicure en pedicure ruimte. Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten? Dan is een cadeaukaart voor een ontspannende behandeling bij Nagomi Spa een perfect cadeau om te geven. Bestel de cadeaukaart. De faciliteiten zijn toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Tijdens alle lichaamsbehandelingen is het dragen van wegwerp ondergoed verplicht. Vanwege gezondheidsredenen is een massage niet mogelijk in de eerste drie maanden van de zwangerschap.
Harry Niessen.
Ik ben Harry Niessen en heb sinds 1988 een eigen praktijk in Amsterdam voor diverse soorten massage. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Japanse, Chinese, Thaise, Amerikaanse en Nederlandse leraren, o.a. aan de IOKAI Shiatsu-academie te Groningen, de Namikoshi shiatsu-opleiding aan de European Shiatsu Academy te Baarn, de Deep-Tissue massage-opleiding bij Art Riggs en bij sportmassage-opleiding Leffelaar in Amsterdam.
Relax massage Monta Openingstijden Relax massage Monta Amsterdamseweg.
We can go to Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer and Uithoorn etc for location massage. By delicately massaging the muscles, we provide a relaxing refreshing experience. We recommend the massages for a person whose body is tired, and even for individuals who do not have any physical problems.

Contacteer ons