Resultaten voor thaise massage thai wellness

 
 
thaise massage thai wellness
Praktijk Took Thai massage Deventer.
Praktijk Took Thai massage is de nieuwe naam van Thai Wellness Deventer. De nieuwe naam doet meer recht aan wat wij zijn, een kleine praktijk voor Thaise massage. Onze vaste klanten kennen Took inmiddels goed en weten dat ze de beste Thaise masseuse van Deventer is.
Thai Malay Wellness Thaise, Ontspannings, Voet en Hot Stone Massage Pedicure en Manicure.
Waarom een massage? Hartelijk welkom bij Thai Malay Wellness, behandelingen vanaf 15. Hallo mijn naam is Ole. Onze lokatie is net even buiten het centrum van Schoorl, dus gratis parkeren voor de deur. Ik ben een gediplomeerd masseuse. Mijn opleidingen heb ik gevolgd in mijn geboorteland Thailand. De Thaise traditionele massage is meer dan tweeduizend jaar oud.
Chiwago Traditionele Thai massageAroma, olie massage, Sport massage Balinese, massage, Hot stone massage, Kruidenstempel massage, Voet massage, Gezicht massage, Pedicure en Manicure.
Aan te raden voor wie kiest voor een ontspannende wellness ervaring. Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals o.a. koriander, lavendel en verse gember wordt gebonden in een linnen doek. De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie. Een zachte ontspanningsmassage met olie voor mamas in wording die de zwangerschapsongemakken aanpakt. De massage gebeurt in zijlings met Thaise kneedtechnieken en is aan te raden voor het verlichten van rugpijn en bekkenklachten, stijve benen, het verbeteren van de nachtrust en de bloedcirculatie. Een zalig uurtje ontspannen voor een ontspannen mama. Telefoon: 0252-283061 Heereweg 191 2161 BD Lisse Email: wellness@chiwago.nl. Openingstijden: Maandag t/m zondag 1000: uur tot en met 2100: uur.
Yasmine Thai Wellness Hoofdpagina.
Welkom bij Yasmine Thai Wellness., Thaise massages in Scheveningen. Maandag 11 Mei gaan we weer open! Zaterdag 9 en Zondag 10 mei zullen wij tussen 1200: en 1800: aanwezig zijn in de salon om telefonische reserveringen aan te kunnen nemen. Uitsluitend op afspraak zullen we vanaf Maandag 11 Mei weer open zijn op de normale openingstijden. We zullen zorgen dat er tussen de afspraken voldoende tijd is om alles te reinigen en hierdoor zal het soms er niet mogelijk zijn om op alle tijden een massage te boeken, wij vragen om uw begrip.
Patum Thai Wellness: Thaise Massage in Groningen.
Patum Thai Wellness: Thaise Massage in Groningen. Actie / Nieuws. Welkom bij Patum Thai Wellness. De échte Thaise massage in het hart van Groningen. Patum Thai Wellness is gespecialiseerd en gecertificeerd in Thaise massages en natuurlijke Thaise kruiden stoom spa. Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude massage techniek die lichamelijke maar ook geestelijke klachten verhelpen.
Touch of Thai Wellness Spa bestaat 1 jaar! Hallo! Nijmegen.
Nijmegen onder meer een uur gratis massage winnen bij deze luxe wellness spa. Op 18 maart jongstleden bestond Touch of Thai al weer één jaar. Hoog tijd om onze lezers weer eens de kans te geven een uurtje massage te laten winnen. Bij Touch of Thai wordt volgens meer dan 2.500 jaar oude technieken Thaise massages gegeven in een luxe ambiance.
Pakjira Thai Traditionele Original Thai Massage and spa.
Wat is een Pakjira Thai-cadeaubon? Hoe kan ik mijn cadeaubon gebruiken? OVER PAKJIRA THAI. Who is Pakjira? Maak een afspraak. Online een afspraak maken is de snelste en gemakkelijkste manier om te plannen. We carry the happiness we combining traditional Thai massage techniques with european stye. Anti stress massage. Thai mix massage. Experience the traditional thai massage in Den Haag. Nuad thai or tradition Thai massage UNESCO Intangible culture heritage. Massage Price List. Experience The High Quality Massage With Our Amazing Prices. Hammam alleen locatie Voorschoten. Anti stress massage. Thai hoofd-en gezicht. Kinderen massage Max 12 jaar oud. Nek en schouder massage. Balancing pressure massage. 4 hands massage. Traditionele Thaise Massage.
Home The real Oosterse Thaise Massage Siam Wellness Center IJmuiden.
In ons Wellness Center kunt u het volgende verwachten, een heerlijke massage in prive sfeer. Wij verhelpen uw rug, nek en schouder klachten en geven daarvoor een adequate behandeling. en natuurlijk onze heerlijke ontspannings massage. Om misverstanden te voorkomen; erotische massage wordt niet gegeven.

Contacteer ons