Zoeken naar thaise massage thai wellness

 
 
thaise massage thai wellness
Over mij Sunantha Wellness.
Ik ben begonnen in Nederland met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dat heb ik aangevuld met een cursus manicure en pedicure. In Thailand heb ik de traditionele Thaise massage geleerd. Ik ben heel leergierig en daarom heb ik naast de traditionele Thai massage ook de Hawaïaanse Lomi Lomi-massage geleerd. Verder heb ik een cursus bamboe-massage gevolgd stimulatie door middel van bamboe stokken, Thaise voetmassage gebaseerd op voetreflexen en zwangerschapsmassage. De massages zijn erop gericht geblokkeerde gebieden weer toegankelijk en los te maken, zodat energiebanen hersteld worden. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een professionele massagesalon. Nadat ik vele jaren ervaring heb opgedaan in bij anderen, heb ik nu mijn eigen salon. Ik werk aan huis in een moderne en lichte ruimte. Ik vertel u graag meer over mijn passie. Maandag 1100: 2000: uur. Dinsdag 1100: 2000: uur. Woensdag 1100: 2000: uur. Donderdag 1100: 2000: uur. Vrijdag 1100: 2000: uur. Zaterdag 1100: 1800: uur. Copyright 2020 Sunantha Wellness.
Thaise massage Zwijndrecht Imela Wellness.
Imela Wellness in Zwijndrecht is een moderne massagesalon met Thaise invloeden. Dit is in zowel de inrichting, als in de verschillende behandelingen die wij u aanbieden terug te zien. Deze vinden hun oorsprong voornamelijk in de Thaise cultuur. Van een traditionele Thaise massage tot aan een pedicure, elke behandeling wordt uiterst zorgvuldig en met de nodige aandacht en zorgzaamheid uitgevoerd.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden in de wereld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.
Janjira Thai Wellness Kaatsheuvel.
U vindt Janjira thai wellness in Kaatsheuvel, in de omgeving van Waalwijk. Maak kennis met de thaise massage en de traditionele wijze waarop deze massage wordt uitgevoerd. Na uw behandeling kunt u bij ons gebruik maken van onze douches! Onze Thaise massages verlagen uw stres. Daarnaast kunnen wij uw spierpijn laten verdwijnen met één van onze behandelingen! Janjira Thai Wellness verbetert uw immuumsysteem en verhoogd uw gemoedsstemming. Als laatste is onze behandeling niet alleen een geweldige ontspanning maar bevordert het ook het slaap vermogen! Maak dus snel een afspraak! Openingstijden en tarieven. maandag t/m vrijdag van 1000: tot 2000: uur., zaterdag van 1000: tot 1800: uur. 30 minuten 25., 60 minuten 45., 90 minuten 65., 120 minuten 85., Wij werken enkel op afspraak! U kunt bij ons een afspraak boeken door te bellen of te mailen naar onderstaande contact gegevens. Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle ambience. Adres: Volkerstraat 39. Postcode: 5171 JM. Link 1 of menu.
Bangkokwellness Spa: Ontspanning massage traditionele Thaise massage in Haarlem.
Daarbij benutten onze masseuses hun in Thailand gevolgde opleiding. Indien gewenst kunnen wij de massage natuurlijk ook op een minder stevige wijze uitvoeren. Meer over Bangkokwellness Spa en onze traditionele Thaise massge. Bangkok Wellness Spa is gevestigd aan de.: Gedempte oude gracht 72 2011 GT Haarlem. Centrum Haarlem, tussen de VD en de Deka Markt. De opening van Bangkok Wellness Spa te Haarlem. In het filmpje zijn 2 monniken van de Boeddharama Tempel in Waalwijk te zien, die de openingsceremonie voerde. De 85 jarige monnik is een zeer gerespecteerde monnik voor de boeddhistische gemeenschap in Europa. Volg onze update via Twitter. Tweets van @Bangkokwellness. Gedempte oude gracht 72. 2011 GT Haarlem. Centrum Haarlem, nabij de Botermarkt. Tel: 023-737 03 98. Mob: 06-4999 51 44. Wij zijn open tot 2000: uur, als u toch in de buurt bent kunt u daarvoor gerust even binnenlopen.
Bodhi-Boom Traditionele Thaise Wellness Massage in Maarn.
In onze wellness bieden wij jou een Thaise sfeer aan in het centrum van Maarn. Het is onze wil u onze kwaliteitsvolle Thaise massage aan te bieden volgens de Thaise traditie waarvoor ik gediplomeerd ben. Ik kijk er alvast naar uit u te mogen ontmoeten in ons wellness en u de kunst van authentieke Thaise massage en Spa Voet te laten ervaren.
Siwocco Serious Wellness. Siwocco Serious Wellness.
Siwocco Wellness; een oase van rust in hartje Dordrecht. De traditionele Thaise massage is een droge massage die de energiebanen in uw lichaam stimuleert. De massage wordt gegeven op een Thaise mat. U draagt daarbij speciale massagekleding die Siwocco aan u ter beschikking stelt.
Sawatdee Spa: Welkom.
Kom tot rust tijdens een lange en luxe massage. Ervaar verscheidene traditionele Thaise massage technieken waaronder het kneden en rollen van de huid, spieren en gewrichten. Of geniet van diverse andere soorten massages. Sint Walburgstraat 8, 4001 MD Tiel. T: 0344 74 50 45.

Contacteer ons