Resultaten voor chinese massage haarlem

 
 
chinese massage haarlem
Hoe gaan naar Fulin Chinese Massage Salon in Haarlem via Bus, Trein Moovit.
Kopieer en plak de onderstaande code op jouw website. script functiond, s, id var js, fjs d.getElementsByTagNames0; js d.createElements; js.id id; js.src https//widgets.moovit.com/bs/nl: fjs.parentNode.insertBeforejs, fjs; document, script, moovit-jsw' /script div classmv-gd-badge" data-theme1" data-titleFulin" Chinese Massage Salon, Haarlem" data-usseo_badge" data-umorganic" /div script functiond, s, id var js, fjs d.getElementsByTagNames0; js d.createElements; js.id id; js.src https//widgets.moovit.com/bs/nl: fjs.parentNode.insertBeforejs, fjs; document, script, moovit-jsw' /script div classmv-gd-badge" data-themeTHEME" data-titleFulin" Chinese Massage Salon, Haarlem" data-usseo_badge" data-umorganic" /div.
Si Si Chinese massagesalon Visit Haarlem. Visit Haarlem.
Si Si Chinese massagesalon. 2011 HA HAARLEM Plan je route. Route Plan je route. Bel Bel: 06 86388979. Website Bezoek de website. Een bezoek aan Si Si massagesalon is echt relax en een belevenis die u niet snel zult vergeten. Het is een reis van tijdloos genieten waarbij u kennismaakt met oosterse sferen. Wil jij weer blaken van de energie? Even alles loslaten en alles kunnen vergeten? Zodat je heel de wereld weer aan kan? Na een dag hard werken bent u er aan toe. Wilt u uw schouders en rug eens heerlijk laten masseren? Ook uw voeten, handen en uw hoofd worden gemasseerd. Dat is echt een fantastische ervaring. Uw vastzittende spieren worden losgemaakt, stijve gewrichten worden losser en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Een Chinese massage neemt de stress weg.
Jin Massage Chinese Massage in Haarlem.
Chinese massagesalon aan de Zijlweg, een van de belangrijkste winkelstraten in Haarlem. U kunt hier terecht voor een Chinese medische massage Tuina maar ook voor meer. november 11, 2014. Aan Aan Massage Haarlem. Aan Aan Massage Haarlem is een een nieuwe Chinese Massagesalon aan de Gedempte Oude Gracht 49.
acupunctuur en tuinachinese massage haarlem alkmaar noordwijk leiden acupuncturist heerhugowaard heiloo oegstgeest warmond sassenheim lisse hillegom bennebroek heemstede hoofddorp aerdenhout.
Tuïna" massage of Chinese medische massage theraprie is zeer effectief bij klachten, lymfoedeem, plaatselijk afvallen en als detoxbehandeling" lymfedrainage massage hoofddorp lymfedrainage massage haarlem lymfedrainage massage noordwijk lymfedrainage met massage alkmaar afvallen met massage haarlem afvallen met massage heerhugowaard afvallen met massage heemstede.
Chinese Massage in Haarlem.
Hua Xia Chinese Massage Health Center is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese meer. Chinese massagesalon Si Si. Chinese massagesalon Si Si in Haarlem is hét adres om van een traditionele chinese massage te genieten.
Axin Massage Chinese Massage Pedicure.
Chinese Massage Pedicure. Skip to content. Welkom bij Axin Chinese Massage Pedicure. Ma t/m Zo van 11.00 22.00. wij verwachten u in ons massagesalon. Axin Chinese Massage. 2025 RR Haarlem. Delftwijk wijk Oud Schoten en Spaarndam. Bel ons dan voor een afspraak!
Spa Manda Haarlem.
Paweena Soh Heng Founder. Welkom bij Spa Manda een unieke en centrale plek in hartje Haarlem in een van de leukste winkelstraten van Haarlem: De Zijlstraat. Wij hebben bewust gekozen voor een central gelegen locatie, omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met onze fijne behandelingen. Spa Manda is een Thai Spa concept. Hierbij worden oosterse en westerse technieken gecombineerd om u een unieke behandeling aan te kunnen bieden. Het woord Manda betekent moeder in de Thaise taal. er is bewust gekozen voor deze naam omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich thuis voelen. Wij verwelkomen u in ons salon met de warmte, en persoonlijke aandacht die u thuis gewend bent. In comfortabele, lichte en sfeervolle behandelkamers bieden wij unieke massages en schoonheidsbehandelingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, hygiëne en oog voor de mens als geheel kenmerken onze behandelingen. Spa Manda biedt diverse oosterse en westerse massagetechnieken. Door elementen uit beide stromingen met elkaar te combineren, ontstaan nieuwe en unieke behandelmethoden. Laat u verrassen door de enorme gastvrijheid, persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering die in het verre oosten zo gewoon is. Ancient Nuad Thai Massage.
Yang health center Acupunctuur.
Hij heeft TuiNa therapie Chinese massage gestudeerd aan de Chinese Traditional Medicin University te Guangzhou en werd gedoceerd door de beroemde professor J.Q. Sindsdien is hij begonnen met praktijkervaring opdoen op het gebied van acupunctuur en TuiNa therapie. In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.

Contacteer ons