Zoeken naar Monta

 
 
Monta
Over ons Monta.
Arbeidszorg geeft mensen, die niet meer terecht kunnen in het reguliere of het beschermde tewerkstellingscircuit, de mogelijkheid om onder begeleiding activiteiten uit te voeren om zo opnieuw aansluiting te maken met een werkcontext. We werken samen met bedrijven, die hun minder rendabele activiteiten bij Monta onderbrengen.
Monta Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Monta of met Monta in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Monta inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Monta en verwijzingen daarnaartoe.
vzw Monta De sociale kaart.
Andere organisaties op deze locatie. vzw Monta biedt als arbeidszorgcentrum tewerkstelling aan langdurig werklozen. Doelgroep / voorwaarden.: Personen die omwille van mentale, fysieke of sociale problematiek de verplichtingen van een arbeidscontract niet aankunnen. Maasland: Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Maaseik, Maasmechelen en Lanaken.
vzw Monta Gemeente Maasmechelen.
Start / Werken en ondernemen / Werk en sociale economie / Sociaal Bedrijvencentrum / vzw Monta. Als arbeidszorgcentrum verzorgt vzw Monta montage en verpakkingswerken en tijdsintensieve handenarbeid voor bedrijven. De bedrijfsruimte van 600m beschikt over 2 volledige inpaklijnen met moderne volautomatische folieverpakkingsmachines, krimptunnels en omsnoeringsmachines.
Monta.
Monta is een arbeidszorgcentrum. Wij vinden dat iedereen recht heeft op arbeid. Ook zij die op de arbeidsmarkt niet terecht kunnen. Voor hen organiseren wij activiteiten op maat met een evenwichtige mix van aandacht voor productie en mens: arbeid en zorg.
Toerisme in Monta 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
Toerisme in Monta. Hotels in Monta. Vluchten naar Monta. Restaurants in Monta. Wat te doen in Monta. Foto's' van Monta. Kaart van Monta. Alle Monta hotels. Hoteldeals voor Monta. 5-sterren hotels in Monta. 3-sterren hotels in Monta. In de buurt van bezienswaardigheden.
MONTA VZW BE 0475.629.701 Opgrimbie.
Met een Finance of Business Login consulteert u de officiële publicaties in het Staatsblad. Bekijk alle officiële publicaties van MONTA in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van MONTA. Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over MONTA in Trends Magazine.
Montà Wikipedia.
Montà telt ongeveer 1734 huishoudens. Het aantal inwoners steeg in de periode 1991-2001 met 30%, volgens cijfers uit de tienjaarlijkse volkstellingen van ISTAT. Montà grenst aan de volgende gemeenten: Canale, Cellarengo AT, Cisterna d'Asti' AT, Ferrere AT, Pralormo TO, Santo Stefano Roero, Valfenera AT.

Contacteer ons