Meer resultaten voor thai massage

 
 
thai massage
Dokbua Thai Massage, Massage naar keuze 60 min: bespaar 53% in Flevoland via Social Deal.
Dokbua Thai Massage. Na een dag vol inspanning is het tijd voor ontspanning. Hiervoor kun jij terecht bij Dokbua Thai Massage in hartje Almere. Laat jezelf in de watten leggen tijdens een heerlijke ontspannings, voet, aroma, Thaise massage en meer.
NAN Thai massage Home.
DE TRADITIONELE THAISE MASSAGES ZIJN GERICHT OP KLACHTEN EN / OF ONTSPANNING. Uw gastvrouw Nan is een gediplomeerde masseuse. Haar opleiding bij Thai Traditional Medical Service Society heeft ervoor gezorgd dat zij het lichaam begrijpt en wet hoe ze u kan helpen. In haar eigen massagesalon in Thailand heeft ze jarenlang ervaring opgedaan.
Siam Thaise Massage Startpagina Facebook.
Vandaag dachten we we gaan eens naar deze salon nou, domme zet we vragen kunnen we een uur samen ja hoor kan We gaan liggen vragen ze wat willen jullie nou een relax en een nek massage voor de vrouw beginnen met rug beetje knijpen 10 min later krijgen we te horen nou kan maar half uur wand iemand anders had afspraak in eens worden we nog even een beetje geknepen en af gewerkt drie klopjes op de rug en klaar nou dat was het konden we wel even 56 euro afrekenen voor dat geklooi niet normaal nog, nooit zo behandeld en, we komen toch minimaal elke week wel bij een salon meestal royal Thai op Steenstraat ook maar die was nu vol vandaar Siam maar proberen zijn er zelfs al paar keer er voor geweest en dat was echt niet slecht maar dit was gewoon niet normaal zonde van tijd en geld volgende keer gewoon weer naar andere kant Steenstraat daar geen tijd dan maar een keer niet wand dit willen we niet nog eens hebben nee Erg domme zet van deze dames Meer weergeven.
Home.
Welkom bij Sabai Tua Thai Massage. Bij ons kunt u terecht voor traditionele Thaise Watpo massage, Thaise olie en zeepmassage, kruidenstempel massage en Thaise voetreflex massage. Al onze masseuses hebben een of meerdere diploma's' behaald bij de Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok.
Top 20 plaatsen voor Thaise massages in Nederland Treatwell.
Je kunt hier terecht voor een traditionele Thaise massage, Zweedse massage en hot stone massage, maar ook voor een manicure of pedicure. In deze salon nemen ze de tijd voor de verschillende behandelingen om te zorgen dat je tijdens de massage goed kunt ontspannen.
Taralai Thai Massage ontspanning in Thaise ambiance.
Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen om naar de aromatherapeut te gaan. Welkom op de website van Taralai Thai Massage te Oosterhout. Ontspanning in Thaise ambiance.
Thaise massage in Beuningen Yin Dii Massage.
Traditioneel Thaise Massage. Traditioneel Thaise Massage. Yin Dii Massage in Beuningen. Bij Yin Dii Massage staan wij voor massages door goed opgeleide masseuses, die masseren tegen een net tarief. Wij geven geen erotische massages en gaan ervan uit dat u hiervoor respect heeft en er ook niet om vraagt!
Monghkol Thai Thaise Massagesalon Velp Massage Arnhem.
Mongkhol Thai massage biedt een uitstekende service en stelt alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Kijk op onze website voor verdere informatie. Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Thai massage is oorspronkelijk een oude, natuurlijke geneesmethode.

Contacteer ons