Meer resultaten voor thai massage

 
 
thai massage
Dokbua Thai Massage, Massage naar keuze 60 min: bespaar 53% in Flevoland via Social Deal.
Dokbua Thai Massage. Na een dag vol inspanning is het tijd voor ontspanning. Hiervoor kun jij terecht bij Dokbua Thai Massage in hartje Almere. Laat jezelf in de watten leggen tijdens een heerlijke ontspannings, voet, aroma, Thaise massage en meer.
Migorowitz Acupunctuur l Shiatsu l Thai Massage l Kapper.
Bel, en wacht eventjes buiten of in de auto. Zorg voor de 15, meter afstand met elkaar. We werken op afspraak kom niet te vroeg. Handen wassen met zeep en gebruik de papieren handdoekjes. Gebruik maken van desinfectie handgel/spray erna. Blijf thuis bij: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38, koorts. Ook bij iemand in jouw huis. Hoest en nies in de elleboog. Neem eigen lectuur mee. Hang je jas zelf op. Wij maken meer schoon met desinfecterende middelen na de behandelingen. Betaal zoveel mogelijk per pin. VRAGEN: stel ze gerust. acupunctuur en shiatsu vergoed door zorgverzekeraar. klik hier voor shiatsu en klik hier voor acupunctuur. Acupunctuur l Shiatsu l Thai Massage l Kapper. Waarvoor shiatsu / acupunctuur? Thai Traditional yoga massage. Stoel en bedrijfsmassage. Japanse drukpunt massage. Traditional Chinese Medicine Japanse acupunctuur.
Siam Thaise Massage Startpagina Facebook.
Vandaag dachten we we gaan eens naar deze salon nou, domme zet we vragen kunnen we een uur samen ja hoor kan We gaan liggen vragen ze wat willen jullie nou een relax en een nek massage voor de vrouw beginnen met rug beetje knijpen 10 min later krijgen we te horen nou kan maar half uur wand iemand anders had afspraak in eens worden we nog even een beetje geknepen en af gewerkt drie klopjes op de rug en klaar nou dat was het konden we wel even 56 euro afrekenen voor dat geklooi niet normaal nog, nooit zo behandeld en, we komen toch minimaal elke week wel bij een salon meestal royal Thai op Steenstraat ook maar die was nu vol vandaar Siam maar proberen zijn er zelfs al paar keer er voor geweest en dat was echt niet slecht maar dit was gewoon niet normaal zonde van tijd en geld volgende keer gewoon weer naar andere kant Steenstraat daar geen tijd dan maar een keer niet wand dit willen we niet nog eens hebben nee Erg domme zet van deze dames Meer weergeven.
Touch Touch of of Thai Thai Eindelijk Eindelijk een een echte echte Thaise Thaise Massage. Massage.
Uurtje heerlijk ontspannen. Gastvrij ontvangen door Neo en de Dame die mij de massage gaf was ook zeer vriendelijk. Gelijk maar een nieuwe afspraak gemaakt. Super service en ik voelde mij erg op mijn gemak, ik raad het zeker aan! Super service and I felt very comfortable. I definitely recommend it. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. 06 21 30 47 61. Nina Simonestraat 2, 6541 EA Nijmegen. Copyright Touch of Thai Alle rechten voorbehouden. 06 21 30 47 61. BOEK MET 15% KORTING. De Touch of Thai Wellness Spa beleving. De Touch of Thai Wellness en Spa beleving ontstaat vanaf het moment dat je binnenstapt in de authentieke Thaise Spa beleving door middel van de vijf body senses.
Thaise massage Wikipedia.
De bewegingen lijken vaak sterk op de asana s van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadi s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook weleens schertsend yoga" for lazy people. Men wordt bewerkt met knieƫn en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiƫnties langs de energielijnen te weg te werken. Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruikmaakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking.
Taralai Thai Massage ontspanning in Thaise ambiance.
Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen om naar de aromatherapeut te gaan. Welkom op de website van Taralai Thai Massage te Oosterhout. Ontspanning in Thaise ambiance.
Thaise massage in Beuningen Yin Dii Massage.
Traditioneel Thaise Massage. Traditioneel Thaise Massage. Yin Dii Massage in Beuningen. Bij Yin Dii Massage staan wij voor massages door goed opgeleide masseuses, die masseren tegen een net tarief. Wij geven geen erotische massages en gaan ervan uit dat u hiervoor respect heeft en er ook niet om vraagt!
Monghkol Thai Thaise Massagesalon Velp Massage Arnhem.
Mongkhol Thai massage biedt een uitstekende service en stelt alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Kijk op onze website voor verdere informatie. Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Thai massage is oorspronkelijk een oude, natuurlijke geneesmethode.

Contacteer ons