Resultaten voor massage

 
 
massage
Massages Leeuwerikhoeve.
De Orang Malu Massage is een vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Hierbij wordt zowel manueel als met kayus verwarmde. houten massagerollen en met een verwarmde Orang Malu yogiman gemasseerd. De Orang Malu massage heeft een positief effect op de.
Massages Behandelingen Treatment Thermen Holiday.
Selecteer een aantal. Behandelingen en massages. Geef je lichaam een boost en kom tot rust tijdens een ontspannen behandeling geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk het aanbod van massages, Treatments en do it yourself rituelen en ontdek de unieke rituelen. Ontdek de massages. Maak jouw dagje wellness extra ontspannend met een heerlijke massage. Zo heb je de keuze uit een lichte of stevige massage of kies een hoofdmassage voor een moment van pure ontspanning. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Luxe Uyuni Voetbehandeling. Meer info Reserveren. Ceylon Complete Relax. Meer info Reserveren. Duo Seasonal Body Masker.
MassageHelpt Massagepraktijk in Amersfoort.
Kom je voor de 1ste keer voor een massage naar MassageHelpt? Dan is deze massage kennismaking ├ęcht iets voor jou. De behandeling begint met een voorgesprek waarin we bespreken waar je last van hebt, wat je verwacht van de massage en naar welke massage je voorkeur uit gaat.
De 10 beste massagesalons volgens Amsterdammers Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
We" zijn zeker niet tegen spiritualiteit, maar je zal hier geen chakramassages vinden." Tipgevers zeggen: Masseur Yann van Doctor Feelgood heeft mij met een hybride vorm van hot stone en Zweedse massage van mijn kantoorklachten afgeholpen" Goed" voor een ontspanningsmassage maar vaker nog voor een wat stevigere aanpak" Ik" ben net naar Breda verhuisd, maar ga af en toe speciaal naar Amsterdam voor een massage bij Doctor Feelgood."
Massage vanaf 3450, Sauna Beautycentrum Centre du Lac.
Daarnaast is het bij Centre du Lac ook mogelijk om uw massage los te boeken dus zonder dat u de sauna bezoekt. Wist u dat het ook mogelijk is om een klankschalensessie en gongmassages te boeken? Maandag 09.30 22.00 uur.
Massage Den Haag Massagetherapie Den Haag James Massage.
Nagelstudio Den Haag Tekst Lees Meer. Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage Tijdens een zwangerschap heeft het lichaam veel Lees Meer. Nagelsalon Den Haag Tekst Lees Meer. Holistische ontspanningsmassage De massage is gebaseerd op een streven naar balans gezien vanuit een holistische visie. Pedicure salon Den Haag Tekst Lees Meer. Deep Tissue massage Voor wie van een massage houdt met een stevige diepe druk, is deze behandeling uitermate geschikt. Manicure salon Den Haag Tekst Lees Meer. Triggerpoint therapie Triggerpoint therapie Tijdens het onderzoek en de behandeling Lees Meer. Voetverzorging Den Haag Tekst Lees Meer. Bindweefsel reflexzone therapie De behandeling van het bindweefsel is een vorm van reflexzone therapie. Shiatsu tafelmassage Deze drukpuntmassage/acupressuur is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Aanbod massage opleidingen Sonnevelt Opleidingen.
Stress en Burn-out Coach. Lichaamsgericht Coach NIEUW. De 6 aanrakingen. Overgang en voeding. Ademhaling en Vitaliteit. Psyche en gewicht. Coachen op zelfvertrouwen. Bekijk alle workshops. E-learning Rust in je hoofd. E-learning Uitgerust wakker worden. E-learning Gewoon gelukkig. E-learning Stress de baas. E-learning Keuzes maken. E-learning Leef je talenten. Vitaliteit op maat. 24 mrt 2021 Masterclass Ontdek je passie. 18 april 2021 Masterclass Springlevend! 30 mei 2021 Open dag OCHTEND. 30 mei 2021 Open dag MIDDAG. 22 juni 2021 Online Informatieavond. Search this site. Welke opleiding past bij jou? Doe de studiekeuzetest! Home Aanbod massage opleidingen. Aanbod massage opleidingen. De opleidingen Therapeut Integrale Lichaamsmassage, Energetisch Masseur, Vitaliteitsmasseur, Voetreflextherapeut, Energetisch Voetreflexmasseur en Voetreflexmasseur Basis zijn niet meer beschikbaar. Binnen de holistische visie ziet Sonnevelt het lichaam als een van de belangrijkste instrumenten. In onze samenleving bestaat een overwaardering voor de geest. Verstaan wat ons lichaam zegt, zijn we verleerd. In de opleiding Lichaamsgericht coach leer je om de signalen van je lichaam beter te begrijpen en om werkelijk te voelen. Massagevormen en reflexologie komen aan bod. Je leert o.a.
Massage Binnenmaas, Thermen Binnenmaas s-Gravendeel.
Als u een massage vanuit Binnenmaas bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten.: Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schoudermassage. Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen en voor iedereen die liever geniet van een massage liggend op de rug.

Contacteer ons