Op zoek naar massage?

 
 
massage
Masseur alles over massages.
Vragen over massages. Wie geeft er in Amsterdam massage bij iemand in het verpleeghuis? Kan ik direct naar de fysio? Kan ik massage krijgen bij reflex van spieren? Gedeeltelijke vergoeding door verzekeraar? Is er een degelijke erkende opleiding massage therapeut in Drenthe?
Massage.
Massages in het eerste trimester van uw zwangerschap worden afgeraden en daarom ook niet door ons uitgevoerd. Ook voor deze speciale massage hoeft u niet per se een saunabezoek te boeken, fijn hè? Voordeel massage arrangement. Als je een massage wilt combineren met een saunabezoek, dan is dit arrangement misschien iets voor jou!
Onze massages Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Studenten en speciale tarieven. Aqama Boja Cranio-sacraal balancing Deep Tissue Energetische massage Hotstone Klassieke ontspanningsmassage Manuele Lymfedrainage Rebalancing Shiatsu Sportmassage Thai-Yoga Voetreflexologie Zwangerschapsmassage. Bij de Aqama massage ligt u in rugligging op een met warm water gevuld Aqama kussen. In deze uitgangshouding worden de speciaal ontwikkelde handgrepen voor. De Boja-techniek is een combinatie van een ontspanningsmassage met elementen van de oosterse traditie.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Het is een diepgaander massage op blokkades in het lichaam op te heffen. U voelt meer ruimte in u lichaam na deze massage. Lomi Lomi massage 25 minuten of 40 minuten op aanvraag. Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt.
Massage in Beweging Massage in Beweging.
Ontspanningsmassage, driedaagse cursus. Lomi Lomi, een Hawaiiaanse Massage. Deep Tissue Massage, klachtgericht werken als masseur. 4-daagse cursus Stoelmassage. 7-daagse cursus Klassieke Massage. Leer in 1 dag masseren! Advanced Training Lomi Lomi. Massagecursus voor stellen. Contact en informatie. Skip to content. Zoeken naar: Zoeken. Massage in Beweging. Massage in Beweging. Programma en beschrijving massage-opleiding.
Ingrid Smith Holistische Massage Therapie.
Ik heb een passie voor massage en een fascinatie voor de relatie tussen lichaam en geest. Ik leer je masseren met als basis de klassieke massage en nodig je uit je vooral intuitief te laten leiden, aanwezig bij jezelf en met aandacht voor de ander.
Massage SPA Loppersum.
Home Spa Massage. Wanneer u een bezoek brengt aan SPA Loppersum mag een massage niet ontbreken. U heeft ruime keuze uit ontspannen massages, die uw bloed beter laten circuleren en u uw energie teruggeven. Kies de massage die bij uw wensen past en reserveer alvast.
massage
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons