Resultaten voor massage

 
 
massage
Massage Olie CareScent.
Datum: nieuw naar oud. Arouse Massage Olie. Help je lichaam herstellen Of je nu een uitputtende dag achter je wilt laten of last hebt van mentale vermoeidheid: de massageolie Restore helpt. Fout Hoeveelheid moet 1 of meer zijn. Restore Massage Olie.
cursus
Klassieke massage SpaPuur SpaPuur.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
Thai-massage Thermaalbad Arcen Roompot.
Traditionele Thaise massage. Een traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Je wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse.
Waarom een holistische massage bijdraagt aan geluk.
Ademhaling en Vitaliteit. Psyche en gewicht. Coachen op zelfvertrouwen. Vitaliteit op maat. Stress en Burn-out Coach. De 6 aanrakingen. Overgang en voeding. Ademhaling en Vitaliteit. Psyche en gewicht. Coachen op zelfvertrouwen. Bekijk alle workshops. E-learning Rust in je hoofd. E-learning Uitgerust wakker worden. E-learning Gewoon gelukkig. E-learning Stress de baas. E-learning Keuzes maken. E-learning Leef je talenten. Vitaliteit op maat. 11 sept 2021 Open dag. Search this site. Home Artikel Waarom een holistische massage bijdraagt aan geluk. Waarom een holistische massage bijdraagt aan geluk. Een holistische massage kan je helpen lekkerder in je vel te zitten. Immers, een dergelijke lichaamsmassage draait niet alleen om het wegnemen van pijn of spanningen die je op een bepaalde plek in je body ervaart. Het benadert de mens in zn geheel, zoals de Griekse term holos aangeeft. Wat is een holistische massagetherapie en waarom voel je je er happier door?
Akademie voor Massage en Beweging Dé opleider voor massagetherapie in Nederland.
Hier tref je per provincie massage en bewegingstherapeuten aan, die bij de Akademie afgestudeerd zijn. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Helaas is dit blok vanwege uw cookie instellingen niet beschikbaar. Ontwikkeld door De Computerdienst. Algemene Voorwaarden en Klachtenprocedure. Akademie voor Massage en Beweging. 1031 CA Amsterdam.
ExCorn Massage Gun voor Professioneel Gebruik Rug Benen Armen Schouder Nek Massage bol.com.
Massage Gun voor Professioneel Gebruik Rug Benen Armen Schouder Nek Massage Massage Apparaat Massage Pistool Pijnbestrijding Lange Batterijduur 20 Standen. Massage Gun voor Professioneel Gebruik Rug Benen Armen Schouder Nek Massage Massage Apparaat Massage Pistool Pijnbestrijding Lange Batterijduur 20 Standen.
Wat is het effect van Massage? Massage Den Haag.
Wat is het effect van massage: fysiologisch en mentaal. Wat gebeurt er tijdens de massage? Fysiologisch en psychologisch effect van massage. Stevig of zacht masseren? Wat is effectief? Wat gebeurt er tijdens de massage? Het effect van massage is oa.
Ritmische massage.
Via de massage herstellen we de basale ritmen van de mens om zo het zelfherstellende vermogen optimaal zijn werk te kunnen laten doen. Concreet kijken we naar de warmteverdeling en de verdeling van spanning door het hele lichaam. Het streven is met de massage de warmte en spanning te harmoniseren.

Contacteer ons