Meer resultaten voor massage haarlem

 
 
massage haarlem
Openingstijden Massage Horizon Prins Bernhardlaan 42 in Haarlem.
De vestiging van Massage Horizon die het meest in de buurt ligt van de aan de Prins Bernhardlaan 42 is de Massage Horizon aan de Prins Bernhardlaan 42. Meer massage in Haarlem Bedrijven in de buurt van Massage Horizon Prins Bernhardlaan 42 in Haarlem.
Yang health center Acupunctuur.
Hij heeft TuiNa therapie Chinese massage gestudeerd aan de Chinese Traditional Medicin University te Guangzhou en werd gedoceerd door de beroemde professor J.Q. Sindsdien is hij begonnen met praktijkervaring opdoen op het gebied van acupunctuur en TuiNa therapie. In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.
Kollaart opleidingen sportmassage, wellnessmassage, pedicure.
FAQ massage opleidingen. Hot stone massage. Welkom bij Kollaart opleidingen. Welkom bij Kollaart opleidingen. Welkom bij Kollaart opleidingen. Ons familiebedrijf verzorgt al meer dan 35 jaar opleidingen in de sport/wellnessmassage en pedicure. De opleidingen worden gegeven in ons opleidingsinstituut aan de Kleine Houtweg 41 in Haarlem.
Lush Nederland.
Abonneer je op onze nieuwsbrief. Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt. copy 1995-2018 Lush Nederland Kalverstraat 121-123 1012 PA Amsterdam.
Beste service, vertrouwd dichtbij. Expert.nl.
Expert: vertrouwd dichtbij. Expert is in 2018 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de Elektronica branche van Nederland; iets waar we natuurlijk supertrots op zijn! Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland.
Massage Fysiolijnhaarlem.nl.
Deep tissue massage door Fysio Haarlem.
Deep tissue massage in Haarlem. Hoi, ik ben Arine, fysiotherapeut in Haarlem. Mijn collega's' en ik helpen je graag met deep tissue massage. Maak vandaag nog je afspraak! Maak online je afspraak WhatsApp Mail. Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 18.00 behandelen: 8.00 20.00 en weekenden.
Home Dari Gunung Dari Gunung Massagepraktijk.
Na een massage van Hans verlaat ik die tafel soepel, ontspannen en verkwikt. Hij masseert met al zijn aandacht, weet precies waar de knelpunten zitten en gaat daar liefdevol mee aan de slag. Kortom, een echte vakman, die ik iedereen kan aanraden. Neem contact met mij op. Uw naam verplicht. Uw e-mailadres verplicht. Ik ga akkoord met het privacybeleid. Voor wie wij werken. Dari Gunung verzorgt voor bedrijven korte, effectieve stoelmassages. Vindt u uw medewerkers en klanten belangrijk? De stoelmassages van Dari Gunung passen heel goed binnen deze doelstelling! Dit zijn onze opdrachtgevers. Privacy en Cookies. 2036 LS Haarlem.

Contacteer ons