Meer resultaten voor japanse massage

 
 
japanse massage
Zo herken je ├ęcht wagyu vlees meer interessante weetjes! Culy.nl.
Wagyu bestaat namelijk uit twee delen: wa een verwijzing naar het land Japan en gyu rund of koe. Het is dus eigenlijk een aanduiding voor Japanse runderen, en niet zozeer voor het bijzondere vlees specifiek. Het vlees dat wij verstaan onder wagyu is echter niet zomaar Japans vlees, het is namelijk supermals, maar bovenal moddervet vlees.
Hotstone Hoogland Massages in het midden van het land!
Het gezicht, de spiegel van gezondheid. In de Japanse cultuur word het gezicht beschouwd als de spiegel van de gezondheid. De Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.
Japanse Gezichtsmassage Mens en Gezondheid: Beauty.
Het is een uitkomst voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren. Japanse Gezichtsmassage is een verfijnde massage die de gezichtsspieren, drukpunten en meridianen energiebanen behandelt volgens Japanse medische traditie.
Wat is Shiatsu Shiatsu Nederland.
Deze kennis kwam naar Japan ruim duizend jaar geleden. In de achtiende eeuw incorporeerden de beoefenaars van de traditionele Japanse massage, anma, deze kennis in hun techniek. Rond 1920 introduceerde Tokujiro Namikoshi shiatsu als een therapeutisch systeem geïntegreerd met de moderne anatomie en fysiologie.
JoKo Zen Shiatsu Praktijk.
Shiatsu komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde TCM, Traditional Chinese Medicine en is onderdeel van de oosterse geneeskunde. Meridianen zijn energiebanen in het lichaam waardoor levensenergie stroomt, Ki in het Japans. Zen Shiatsu is een stijl waarbij de traditionele Japanse massage met de traditionele Chinese geneeskunde en de westerse kennis over fysiologie en psychologie zijn samengebracht.
TouchCare Shiatsu therapie.
Shiatsu is een traditionele Japanse massage therapie die bestaat uit het geven van druk met de duimen, handen en ellebogen en er worden veel strekkingen gedaan. Er wordt gewerkt op de rug, benen, voeten, schouders, armen, hoofd, gezicht, borst en buik.
MartinvanGijn.nl Blog Archive De Japanse massage.
Auteur van het boek BINNEN" AARDSE BESCHAVING." De Japanse massage. De Japanse massage. En toen werd ik gemasseerd door twee Japanse schonen. Ik geniete van de zachte warme handen rond mijn lichaam. Hier kon ik heel de dag wel blijven.
Van der Garde: Japanse massage zal me goed doen NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl.
Van der Garde: Japanse massage zal me goed doen. Crash Van der Garde: Japanse massage zal me goed doen. 13 oktober 2013 1043: 13-10-13 1043: Laatste update: 13 oktober 2013 1438: Update: 13-10-13 1438.: De Grand Prix van Japan eindigde zondag voor Giedo van der Garde al in de eerste ronde."

Contacteer ons