Meer resultaten voor bibliotheek amstelveen amstelveen

 
 
bibliotheek amstelveen amstelveen
Haal je gratis BoekStartkoffertje bij de Bibliotheek.
Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. Bezoek hierna de BoekStarthoek en bekijk welke leuke, nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken!
Familievoorstelling in bibliotheek Amstelveen Rick FM.
Meesterverteller Eric Borrias komt naar bibliotheek Amstelveen om het wintersprookje Anna Suzanna, de fee die kon spuwen, te vertellen. Een familievoorstelling vol bijzondere beestjes, waarin kinderen even draak mogen zijn. Een middag om eens lekker bij elkaar te kruipen, dus schuif met de hele familie aan op zaterdag 17 december in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.
Belevingscentrum InZicht open Amstelveen inzicht.
Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadshart 103, boven de bibliotheek. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek. De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 17.00 uur, donderdag van 12.00 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 17.00 uur.
Probiblio. Logo. button. button. hamburger-icon. hamburger-icon. hamburger-icon. hamburger-icon. ic-keyboard-arrow-right-24px.
Wij zetten ons in voor een gestroomlijnde bibliotheek. Lees wat wij doen op het gebied van De effectieve bibliotheek. Wij ondersteunen bibliotheken om een plek te zijn voor iedereen. Lees wat wij doen op het gebied van Meedoen met de maatschappij.
Bibliotheek Amstelveen Stadshart Library in Amstelveen.
bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen photos 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen location 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen address 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek stadshart amstelveen amstelveen 149. Do Not Sell My Personal Info.
de Bibliotheek Amstelland A'damnet.'
De Bibliotheek Amstelland is hét multimediale centrum voor kennis en cultuur in de regio Amstelland. De centrale vestiging is gelegen aan het Stadsplein, in het centrum van Amstelveen, naast het Cobra Museum en is vanuit Amsterdam ook snel te bereiken met het openbaar vervoer.
Waarnemend directeur bibliotheek Amstelland Bartdrenthadvies.nl.
Waarnemend directeur bibliotheek Amstelland. on 17 juli, 2017 at 1433.: Vanwege ziekte van de directeur neemt Bart Drenth voor een tijdje haar positie waar als directeur van de bibliotheek Amstelland Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Samenwerkende organisaties opvang en geestelijke gezondheidszorg.
E-books lenen bij de online Bibliotheek.
Ja-maar wat als alles lukt? PRI en de kunst van bewust leven. Lust of last. Samenwonen doe je zo! Mijn kind, mijn spiegel. Fleur van Groningen. Helemaal naar de meditering. Mark Siegenbeek van Heukelom. Krachtboek voor vrouwen. Hoe moeilijk kan het zijn? Jasper van Kuijk. Het wonder van de vrouwelijke seksualiteit. De kleine NLP voor Dummies. Romilla Ready, Kate Burton. Het idee M/V. Asha ten Broeke. Ons creatieve brein. Een wedstrijd in menselijkheid. Bekijk meer Gezondheid Psychologie. Ontdek onze leesclub. Iedere maand lichten we een boek uit voor leesclubs. Met video's, vragen en achtergrondinfo. Bekijk het boek van deze maand. Chicklit New Adult. Lijst van alle genres. Bekijk de online Bibliotheek-app. Naar de veelgestelde vragen. De online Bibliotheek.

Contacteer ons