Resultaten voor bibliotheek amstelveen amstelveen

 
 
bibliotheek amstelveen amstelveen
Haal je gratis BoekStartkoffertje bij de Bibliotheek.
Klik op het plaatje om naar de download-pagina te gaan. Een gratis oranje koffertje met boekjes. Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje.
Familievoorstelling in bibliotheek Amstelveen Rick FM.
Meesterverteller Eric Borrias komt naar bibliotheek Amstelveen om het wintersprookje Anna Suzanna, de fee die kon spuwen, te vertellen. Een familievoorstelling vol bijzondere beestjes, waarin kinderen even draak mogen zijn. Een middag om eens lekker bij elkaar te kruipen, dus schuif met de hele familie aan op zaterdag 17 december in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.
Belevingscentrum InZicht open Amstelveen inzicht.
Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadshart 103, boven de bibliotheek. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek. De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 17.00 uur, donderdag van 12.00 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 17.00 uur. Amstelveen InZicht is tot en met maandag 15 maart gesloten.
Probiblio. Logo. button. button. hamburger-icon. hamburger-icon. hamburger-icon. hamburger-icon. ic-keyboard-arrow-right-24px.
Elk kwartaal geven wij een update over de projecten die het netwerk van Noord en Zuid-Hollandse bibliotheken en Probiblio samen ondernemen. De vierde edit. Benchmark jouw bibliotheek met de Probiblio Scorecard. In één oogopslag inzicht in de performance van jouw bibliotheek ten opzichte van vergelijkbare bibliotheken op basis van Wsob-kerncijfers.
Bibliotheek Amstelveen Stadshart Library in Amstelveen.
Gratis WiFi, in de hele bieb. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen photos 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen location 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen address 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek amstelveen stadshart amstelveen 149. bibliotheek stadshart amstelveen amstelveen 149.
de Bibliotheek Amstelland A'damnet.'
De Bibliotheek Amstelland is hét multimediale centrum voor kennis en cultuur in de regio Amstelland. De centrale vestiging is gelegen aan het Stadsplein, in het centrum van Amstelveen, naast het Cobra Museum en is vanuit Amsterdam ook snel te bereiken met het openbaar vervoer.
Waarnemend directeur bibliotheek Amstelland Bartdrenthadvies.nl.
Waarnemend directeur bibliotheek Amstelland. on 17 juli, 2017 at 1433.: Vanwege ziekte van de directeur neemt Bart Drenth voor een tijdje haar positie waar als directeur van de bibliotheek Amstelland Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Samenwerkende organisaties opvang en geestelijke gezondheidszorg.
E-books lenen bij de online Bibliotheek.
Ontdek onze leesclub. Iedere maand lichten we een boek uit voor leesclubs. Met video's, vragen en achtergrondinfo. Bekijk het boek van deze maand. Chicklit New Adult. Lijst van alle genres. Bekijk de online Bibliotheek-app. Naar de veelgestelde vragen. De online Bibliotheek.

Contacteer ons