Resultaten voor thai thai massage

 
 
thai thai massage
Massageolie Thai MassageWebshop.
Deze massageolie van de Spa Mantra uit Thailand Chiangmai. wordt gebruikt tijdens de opleiding Aroma Herbal Oil Massage. De basis is Olive Oil Fruit Oil Mineral Oil-lemmon en diverse kruiden. Deze olie is dun en. 25, 00 Bestellen. Herkomst Wathpo Thailand.
Welkom! Rungpha Thai Massage Wellness Lemmer.
Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Thai massage met en zonder olie, sportmassage en relaxmassage.
Touch of Thai Eindelijk een echte Thaise Massage.
Ik kom net terug van de massage die ik had gewonnen. En als herboren. Het was heerlijk. Uurtje heerlijk ontspannen. Gastvrij ontvangen door Neo en de Dame die mij de massage gaf was ook zeer vriendelijk. Gelijk maar een nieuwe afspraak gemaakt. Super service en ik voelde mij erg op mijn gemak, ik raad het zeker aan! Super service and I felt very comfortable. I definitely recommend it. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. Ontvang 15% korting bij online boekingen, tijdelijk op alle behandelingen. Boek met 15% korting. 06 21 30 47 61. Nina Simonestraat 2, 6541 EA Nijmegen. Copyright Touch of Thai Alle rechten voorbehouden.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Over Thai Dee. Thaise massage opleiding. Onderscheid je als professional. Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Thai Dee is al meer dan 20 jaar hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Thaise massage wordt meestal alleen als ontspanningsmassage aangeboden en geleerd terwijl het juist ook preventief en therapeutisch veel te bieden heeft. Mits met de juiste kennis, ervaring en afstemming gegeven. Wil je de fijne kneepjes van het vak leren en de Thaise massage óók preventief en therapeutisch geven, dan ben je bij Thai Dee aan het juiste adres. Goeds uit Thailand. Thai Dee betekent goeds uit Thailand. Thaise massage kan daartoe met recht worden gerekend. Deze unieke massage, die onderdeel vormt van de traditionele Thaise gezondheidszorg, staat niet voor niets als enige massagevorm op de Unesco lijst van immaterieel erfgoed. Thaise massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, mindfulness, behandeling van de energiebanen Sen" en acupressuur. Gegeven vanuit Metta loving kindness en Mededogen. Yoga, Sen behandelingen en acupressuur zetten in beweging wat vast zit.
Malai Thai Thaise Massage Eindhoven.
Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Malai Thai Thaise Massage Eindhoven. t College 2. 5611 EH Eindhoven. Thaise Yoga massage. Malai Thai Massage is een nieuwe moderne salon met alle gemakken en altijd een vriendelijke glimlach. We zijn vooral gespecialiseerd in de helende traditionele thaise massage en ontspannende thaise olie massage. De salon ligt in het midden van het Centrum van Eindhoven. Met in de achtertuin Stratumseind en op een steenworp afstand het Holland Casino, Grote Markt, Pullman hotel en het Van Abbe Museum.
Openingstijden van Laai Thai Thaise Massage in Nederland.
Laai Thai Thaise Massage. Openingstijden Laai Thai Thaise Massage. 575 Laai Thai Thaise Massage vestigingen gevonden. U zocht: Laai Thai Thaise Massage. Hulp nodig met het vinden van Laai Thai Thaise Massage? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Baan Ruen Thai Thaise Manuele Massage.
Baan Ruen Thai. Thaise Manuele Massage. Deze massages hebben een rustgevend en ontspannend effect en hebben ook een helende werking voor mensen met pijn in nek, rug, benen en armen. In Thailand zijn deze massages medisch erkend en worden in veel gevallen door de verzekering gedekt.
Thanida Thai Massage Grietsestraat 28 6901 GT Zevenaar.
Thaise Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd, is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt de geest ontspannen en het lichaam goed gereinigd en doorbloed.

Contacteer ons