Resultaten voor thai thai massage

 
 
thai thai massage
Baan Ruen Thai Home.
Wat Pho massages voldoen aan de harmonie van het leven van de mens en de natuur, waaronder het delicate en zachte warme karakter van de traditionele Thaise massage en geneeskunde die in het algemeen tot een gezonder en evenwichtig leven kan leiden. Wat Pho Thai massage is een van de meest wereldwijd erkende therapeutische en ontspannende massage stijlen.
Sophy Thai Massage.
Welkom bij Sophys. Je kunt hier terecht. voor een heerlijke. Sophys Thai Massage. Fideliolaan 342, Amstelveen. 06 879 19 451. Onze openings tijden zijn.: Maandag 11.00 tot 21.00. Dinsdag 11.00 tot 21.00. Woensdag 11.00 tot 21.00. Donderdag 11.00 tot 21.00.
Wilai Thai Wellness Thaise massage in SCHEVENINGEN.
Dit betekent vanzelfsprekend dat wij geen erotische massage geven. Wij vinden het belangrijk dit te vermelden om misverstanden te voorkomen. Graag tot snel ziens in onze mooie salon op de Heemraadstraat 249A hoek van de Badhuisstraat in Scheveningen! Onderga een heerlijke wellness behandeling! Met een ontspannende Thaise lichaamsmassage of, een nek / schouder-massage, voetmassage of gezichtsmassage. 2586 SW Den Haag.
Houje Thai Groningen, praktijk voor Thaise massage fysieke therapieën.
Thaise fysieke therapieën zijn bewustwording, orthopedie en manuele therapie in één. De eenvoud, de Thaise nadruk op zelfmanagement en het bereikte succes inspireert mij; maakt het voor iedereen geschikt, jong en oud, ziek en gezond. Je leert wat je lijf van jou verlangt en dat je deze kennis weer om kunt zetten in daden die je meer voldoening geven. Houje Thai en jij proberen je gebruiksaanwijzing te vertalen naar het leren hoe je jezelf voortaan wilt manifesteren, fysiek en geestelijk. Dus: op jouw geheel eigen wijze perspectief krijgen op een voor jou soepel en betekenisvol leven. Mijn specialiteiten zijn: Thaise integrale natuurgeneeskunde, Thaise massage en Yu Fai postpartum zorg met stoomsauna. Als je meer interesse hebt, lees dan gerust verder op de rest van de site. De rest van de site gaat inhoudelijk dieper in op details met voorbeelden. Zin om een afspraak te maken? Open 7 dagen per week 0800-1900.: 9711 JS Groningen.
bol.com Thai Massage Workbook, C. Pierce Salguero 9781844095643 Boeken.
Anderen bekeken ook. Thai Step-by-step Massage. Encyclopedia of Thai Massage. Thai Yoga Massage. Advanced Thai Yoga Massage. Thai Yoga Therapy for Your Body Type. Thai Massage Thai Healing Arts. TSU erotische reflexzone massage. De beste massage technieken. Thai Herbal Medicine.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Over Thai Dee. Thaise massage opleiding. Onderscheid je als professional. Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Thai Dee is al meer dan 20 jaar hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Thaise massage wordt meestal alleen als ontspanningsmassage aangeboden en geleerd terwijl het juist ook preventief en therapeutisch veel te bieden heeft. Mits met de juiste kennis, ervaring en afstemming gegeven. Wil je de fijne kneepjes van het vak leren en de Thaise massage óók preventief en therapeutisch geven, dan ben je bij Thai Dee aan het juiste adres. Goeds uit Thailand. Thai Dee betekent goeds uit Thailand. Traditionele Thaise massage Thai: antieke massage stijl kan daartoe met recht worden gerekend. Deze unieke massage, die onderdeel vormt van de traditionele Thaise gezondheidszorg, staat niet voor niets als enige massagevorm op de Unesco lijst van immaterieel erfgoed. Thaise massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, mindfulness, behandeling van de energiebanen Sen" Sip" en acupressuur. Gegeven vanuit Metta loving kindness en Mededogen. Yoga, Sen behandelingen en acupressuur zetten in beweging wat vast zit.
Baan Thai Massage 1274NW Huizen.
Baan Thai is het Thaise woord voor huis. Baan Thai Massage is gelegen in het nieuwe appartementen complex de" Duiker" bij winkelcentrum de Oostermeent in de gemeente Huizen. Voldoende gratis parkeergelegenheid is er naast de salon. Baan Thai massage is geopend op: ma.: Behandeling is alleen op afspraak mogelijk. Naast olie massage en traditionele Thaise massage, geven we ook klantgerichte massage. Bij klantgerichte massage wordt je specifieke klacht behandeld. Dit is voor mensen die last hebben van een blessures zoals nekpijn, pijn aan de onderrug of schouders etc.
Thai Massage Stockfoto's' en beelden Getty Images.
Alle Boards bekijken Alle selecties bekijken BOARD MAKEN. Nieuw Board maken. Boards zijn de beste plekken om beelden en videoclips op te slaan. Verzamel, beheer en geef commentaar bij uw bestanden. Momenteel kan uw verzoek niet worden voltooid. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als dit probleem aanhoudt. Aanmelden Registreren Boards. Zoek op beeld. Afgelopen 24 uur. Afgelopen 48 uur. Afgelopen 72 uur. Afgelopen 7 dagen. Afgelopen 30 dagen. Afgelopen 12 maanden. RF en RM. RF en RR. 12 MP en groter. 16 MP en groter. 21 MP en groter. TYPE REDACTIONELE VIDEO'S.' Release niet relevant. Released / geen release vereist. MENSEN AANTAL PERSONEN. Alleen voor volwassenen. In de camera kijken. Gemengde etnische afkomst. Groep met diverse etniciteiten. Oorspronkelijke bevolking van de eilanden in de Stille Oceaan. In de camera kijken. Onderdeel van een serie. Online en offline. Sluit Alleen voor redactioneel gebruik uit. Beelden die u kunt embedden. 0 geselecteerde items. Selecteer alle beelden op deze pagina. 3087, Thai Massage foto's' en beelden.

Contacteer ons