Op zoek naar amstelveen massage?

 
 
amstelveen massage
Voetreflexologie Praktijk Caroline Borst Amstelveen.
Locaties praktijk Amstelveen. Maak een afspraak. Gezond en vitaal blijven. Voetreflextherapie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en draagt zo bij aan het herstel van uw gezondheid. Het is heerlijk ontspannend en helpt u gezond en vitaal te blijven. De combinatie van westerse en chinese voetreflextechnieken met kleurenpunctuur geeft een zeer effectieve behandeling. Voetreflextherapie werkt verlichtend bij acute en chronische klachten en is geschikt voor iedereen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten, gebrek aan energie, spijsverteringsklachten en het bewegingsapparaat. En klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is. Neem contact op. Neem contact op. Neem contact op. Voetreflextherapie is de westerse benadering van eeuwenoude oosterse kennis. Het is een drukpuntmassage van de zenuwuiteinden op de voeten die in verbinding staan met alle organen en systemen in het lichaam. Ieder orgaan of functiegebied in het lichaam heeft zo zijn eigen reflexgebieden. Voetreflextherapie stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Chinflex is een massage die gebaseerd is op de orginele Chinese voetmassageprincipes.
Tijd voor een winnende website? Het webdesign bureau voor Zandvoort, Bloemdendaal, Haarlem voor meer leads en omzet.
Yoga en massage studio in Amstelveen. Inmiddels" twee websites draaien bij Totoweb. We zijn al 8 jaar klant en staan op alle relevante zoektermen bovenaan in Google. Elke paar jaar een friss en nieuw design voor website en altijd up-to-date. Als er een keer wat is dan zijn we altijd meteen geholpen." Health coach mealplan expert. Totoweb" heeft voor mij een prachtige website gerealiseerd en we zijn nu een online academy aan het ontwikkelen. Aardige mensen die goed met je meedenken. Mijn website wordt al 2 jaar door Totoweb naar volle tevredenheid gehost en onderhouden." S werelds grootste leverancier in vacuum koelmachines. Wij" zijn al meer dan 10 jaar klant en hebben meerdere goed vindbare meertalige websites laten ontwikkelen. Uitstekende service, maakt gebruik van de laatste technologie op gebied van webdesign SEO."
Vind jouw voetreflexzonetherapeut in Amstelveen voetreflex-info.nl.
Vind jouw voetreflexzonetherapeut in Amstelveen. Vind de beste voetreflexzonetherapeut in Amstelveen op basis van jouw criteria. Gebruik onze filters om bijvoorbeeld te zoeken op fertilietit, dorn therapie en reflexzonetherapie. Voeg een bedrijf toe. Het is gratis. reflexzonetherapie 243 Metamorfosemassage 218 Hormoonmassage 200 Meridiaanmassage 196 Energetische massage 188 ontspanningsmassage 188 Lymfedrainagemassage 176 Chakramassage 169 Vrouwen in de overgang 148 Zwangerschapsreflexologie 141 Polariteitmassage 127 Stress/Burn-out 127 Naar wens aanvulling met etherische olie 115 Voetreflex bij Rouwverwerking 105 neuroreflexologie 90 Fertilietit 83 s avonds geopend 450 In het weekend geopend 180 Behandeling aan huis mogelijk 328 Voetreflexzonetherapeut met foto 255 Voetreflexzonetherapeut met website 246."
Massage Amstelveen Schoonheidssalon Moments.
De hotstone massage staat bekend om zijn therapeutisch effect; de massage met verwarmde basaltstenen verlicht stress en werkt ontgiftend, ontspannend en afvoerend. Een hotstone massage heeft daarnaast ook de volgende werking.: Verhoging en activering van de bloedtoevoer naar het spierweefsel. Verhoging en activering van het lymfesysteem. Vermindering en verdoving van zenuwpijnen. Verbetert het spijsverteringsproces. Brengt hormonen in balans.
Eyefeel Massage Amstelveen Oozo.nl.
Saunas, solaria, baden e.d. De onderneming Eyefeel Massage is gevestigd op De Eendracht 22 te Amstelveen en is actief in de branche Saunas, solaria, baden e.d. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 34286388 en is gelegen in Molenbuurt in de gemeente Amstelveen.
THE 10 BEST Massage, Day Spas Wellness Centers in Amstelveen Tripadvisor.
Praktijk Acupunctuur Amstelveen. 5 of 5 Spas Wellness in Amstelveen. Frequently Asked Questions about Amstelveen. What are the best places for spas wellness in Amstelveen? These places are best for spas wellness in Amstelveen.: Relax massage Monta. Praktijk Acupunctuur Amstelveen.
Amstelveen.
Stoelmassage Amstelveen Gediplomeerde masseurs Aandacht voor medewerkers.
Massage aan huis. Small group training. OVER ONS Menu schakelen. Tijdens een stoelmassage op locatie in Amstelveen mag de klant zijn/ haar shirt aanhouden. Hierdoor is de massage wat laagdrempeliger dan een gewone massage. De masseur behandelt vooral de rug, nek, schouders en armen.

Contacteer ons