Zoeken naar massage

 
 
massage
Massage Hotel Rotterdam Nieuwerkerk.
Wij bieden de onderstaande massage behandelingen aan.: Massage 30 minuten 3000., Massage 45 minuten 4500., Massage 60 minuten 5500., Massage 90 minuten 7500., Wij adviseren u een behandeling van tevoren te reserveren, dit kan per e-mail naar info@nieuwerkerk.valk.nl of telefonisch via 0180-321103.
Massage opleidingen Wellness Instituut.
Het WellnessInstituut is dé plek waar u terecht kunt als u wil leren masseren. Ook als u uw kennis wilt bijschaven kunt u bij het WellnessInstituut terecht. Tijdens de opleidingen ligt de focus op sport en wellnessmassage, blessurepreventie, sportverzorging en wellness beleving.
thaise massage in Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg.
In dat geval kiest u voor een DUO massage. Bij de DUO massage geniet u samen in één ruimte van de massage verzorgd door twee van onze gecertificeerde masseuses. Alle bovenstaand genoemde massages zijn te combineren tijdens de DUO massage.
Massages.
Massage verbetert de intelligentie, het zelfvertrouwen en de schoonheid. Het aantal soorten massages is bijna ontelbaar. Er zijn vier verschillende thema's' waar een massage onder kan vallen. massage met een therapeutisch doel. Ontspannende massages, zoals een hot stone massage en stoelmassage zijn geschikt voor iedereen die gezond is.
De beste keuze voor uw massage MassageKeuze.
Een massage kan ontspannend maar ook stimulerend werken. Als het doelgericht op het energiesysteem wordt toegepast dan is de uitwerking merkbaar op lichamelijk geestelijk en emotioneel niveau. Vormen van massage en handoplegging worden gedurende duizenden jaren gebruikt om zieken te genezen en verlichting te bieden.
Palestra Beauty Massages. icon / social / messenger copy 5. icon / social / messenger. icon / social / messenger copy 4.
80% van onze gasten geeft ons een 8 of hoger. Nederland / Nederlands. Ontspan en geniet. tijdens een massage. Laat u verwennen door de Massagebeleving; een klassieke, hotstone, coldstone, Ayurvedische massage of een combinatie hiervan. u bij ons terecht voor een zwangerschapsmassage.
Devarana Sauna Beauty Resort.
Vriendelijk, gastvrijheid en professionaliteit zijn steekwoorden die bij onze organisatie passen. Je geeft niet alleen gezichtsbehandelingen maar ook pakkingen en massages. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten die nog een extra specialisaties hebben als manicure/pedicure, laserapparatuur, microdermabrasie, en Vela-smooth.
Home Netwerk Integratieve Massage Nederland.
Alle aangesloten masseurs en masseuses zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. Integratieve Massage bestaat dit 25 jaar! 19 augustus 2018. Workshop basiskennis intuïtieve massage Massage Basics.

Contacteer ons