Resultaten voor massage

 
 
massage
Massage Fysiotherapie Nijmegen.
Afvalstoffen in de spieren worden hierdoor sneller afgevoerd en de doorbloeding verbeterd. U kunt dan sneller en uitgerust aan een volgende training beginnen. Daarnaast kunnen overbelastingsblessures door massage voorkomen worden. Massage heeft een kalmerend effect en de spieren ontspannen meer.
Vind massage op Marktplaats.nl.
massage voor mannen35, euro per uur. Openingtijden-maandag, tot zondag 8.00 Am tot 2000, pm man to man massage door ervarend srilankaanse masseur full body massage de massage is gericht op heerlijke ontspaning van je dagelijkse levenu, wordt verwent door warme wellness doekjes na de top tot teen behandelling, massage kan aangepast worden aan.
Massages Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten. De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.
Massages bij Beauty Oranje Hotel van Oranje, Noordwijk aan Zee.
Bij Beauty Oranje staat resultaat voorop. Of het gaat om een intensieve sportmassage, stimulerende bindweefselmassage of ontspannende hotstone massage, uw wensen staan centraal in de gehele behandeling. Kies voor een heerlijke massage in de salon van Beauty Oranje of onderga het ultieme ontspanningsgevoel met een massage op het strand.
Massage Sauna Thermen Suomi Beautycenter.
Kies dan voor een massage. Massages worden in meerdere varianten gegeven. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar vanaf 11.30 uur. Bij vragen of reserveren helpen zij u graag. Sauna-arrangementen kunt u elke dag van de week reserveren vanaf 11.30 uur via de website of telefonisch.
Huys voor massage indebuurt Zwolle.
Over Huys voor massage. In de Assendorperstraat in Zwolle kun je bij Huys voor massage in een huiselijke sfeer even helemaal tot rust komen. Pure ontspanning staat centraal. Kom in balans met lichaam en geest en je kunt de dag weer aan.
Massage Hotel Stein Urmond.
Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht De massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid. Voetreflex zone massage.
Sportmassage USC.
Zorg dat je uitgezweet en gedoucht bent voor je massage. Extra zorg voor schone voeten. Draag geen sieraden/horloge. Meld gezondheidsklachten voor de massage aan de masseur. Raadpleeg bij lichamelijke klachten eerst de fysiotherapeut /huisarts. Betaling per PIN voor de massage, bij de balie van Universum.

Contacteer ons